Hele 5 nye video-walls på B2Cstreaming under udenlandske Youtube kanaler.

Tusindvis af timers underholdning i også den mere vilde ende. Og alt sammen med automatiske opdateringer og tilføjelse af nye videoer fra de udvalgte leverandører af indhold (undtaget Red light District).

De fem nye Video-Walls hedder..

RED LIGHT DISTRICTS
Vi forsøger at opbygge en Video Wall opdelt geografisk. Der er vi slet ikke endnu, og der ligger mange timers arbejde forud for at opfylde den målsætning. Men kort fortalt samler vi videoer fra red light districts over hele verden, og oplister dem geografisk.

Snart kan du gå gennem Red Light Districts over det meste af verden, uden selv at blive set gøre det. Du kan også bruge det til undervisning og lærdom om den syge verden vi har fået skabt, til gavn for nogle få!

TOP 10
Du kender genren – de 10 dyreste huse, biler, lejligheder, hotelværelser osv osv.

TRAVEL VIDEOS
Rejsevideoer som kan være af stor værdi før du vælger din næste destination.

CRAZY STREAMING
For mellem 5 og 10 år siden begyndte live streamere at gøre hvad som helst for at få et publikum. De lod sig ydmyge og flere er blevet arresteret i forbindelse med live streaming og tiltag iværksat for at tilfredsstille deres seere, som donerede penge. Fænomenet eksisterer også i Danmark med f.eks. Niklas Krogh på TikTok

Fænomenet er som Jack Ass gået af mode og det var skørt. F.eks. gik folk rundt med en speaker som var styret af deres seere, og hvorfor samme seere forsøgte at bringe dem i forlegenhed og problemer som f.eks. spredning af bombefrygt og alverdens andre ting.

De er ikke så populære mere, men de er her stadig med nye profiler

URBAN
Youtubere som besøger voldsomme og farlige byer m.m.