DET STENDØDE REPRÆSENTATIVE PSEUDO-DEMOKRATI

Hos Moderaterne og Danmarksdemokraterne gider man ikke alt det pis med at købe sig til følgere på sociale medier.

Hos Moderaterne har man ikke lavet en video siden det gentaget religiøst organiserede valgsvindel med religiøst besatte medier og medievalgte politikere med samme ophav og global-religiøse interesser som “journalisterne”. – Moderaterne har lige nu 93 abonnenter på Youtube og 84 videoer!

Er det et demokratisk problem når det er lykkedes for besættelsesmagten at skræmme  ungdommen væk fra politik og indflydelse, mens man fastholder nationen i forældet og korrumperet repræsentativ pseudo-demokrati for personlig og global-religiøs vindings skyld?

Ja, selvfølgelig er dét det

Hos Danmarksdemokraterne kan man mønstre 392 abonnenter på Youtube, og man får ligesom Moderaterne millioner af kroner i overførselsindkomst for at underholde segmentet med stor og ufortjent friværdi.

Hvis man kigger på de omtalte partiers facebooksider, står det fuldstændig klart, at også deres vælgere skal findes blandt græshoppegenerationen! https://www.youtube.com/@partietDD

Faktisk har det forældet og religiøst korrumperet reepræsentative pseudo-demokrati ikke længere skyggen af berettigelse, men bliver opretholdt for personlig og global-religiøs vindings skyld, af korrupte ludomaner og pædofile falske jøder med storhedsvanvid og samme agenda som deres trosfælle Adolf Hitler (ashkenazi)

Hitler var “jøde”
https://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab/article4147311.ece  

HVOR ER DE UNGE MENNESKER PÅ DETTE BILLEDE?
Vi har lige set hvordan unge mennesker er fuldkommen fræværende i den demokratiske debat og mere optaget af Prime læskedrink og drøn-farlige elektroniske cigaretter som slår de gamle grønne Cecil og Kings uden filter med flere længder i nikotinindhold.

De unge kan og skal nu bestilles til debatter ved Folkemøde gennem en ny skummel organisation kaldet sagaorg.dk.


“Ungeinddragelse” er deres nye buzz-word påhæftet en etikette om at blive taget alvorligt. Sagaorg.dk er besættelsesmagtens værk – De har lavet en trakt til screening af unge deltagere som vil tages alvorligt, men allerede fra start har kørt sig selv ud på et sidespor ved at anerkende og degradere sig selv til et særligt mindreværdig segment i debatten.

Sagaorg.dk blev oprettet for ganske nylig og har noget til fælles med “Det Sovende Får”

De har begge usynlig ophavsmand (indehaver) og tilsyneladende rigeligt med både penge og tid til deres “demokratiske” virke!

Men hvorfor har de et behov for at gemme sig, og vil betale for det?

Det skyldes selvfølgelig at disse tiltag er oprettet af vores pædofile efterretningsvæsen, og er endnu et forsøg på at styre begge sider af den offentlige debat. De har som vores NGO’er ikke rent mel i posen, og er en del af det segment som kun arbejder i mørke, skjul og bedrag!

Dem Ronald Bernard taler om!