Afghanere kan noget ingen andre kan – med lidt hjælp fra kriminelle og religiøst besatte medier på ublu overførselsindkomst..

En mand er blevet suget ind i jetmotoren på et mindre fly end det du ser på billedet herover, og mens flyet var på vej til gate efter landing. – Det er ikke første gang dette sker i USA skriver socialbedrageriske og religiøst besatte B.T. (klik for artikel)

Hvis du undrer dig over hvorfor den samme slags ulykke ikke indtræf, da en af verdens største jetfly blev overrendt af afghanere på vej til take-off, skyldes det, at der omtalte sag var tale om et falsk og oppustet fly, samt gentaget forsøg på manipulation af de falske jøders ernæringsobjekter i Vesten gennem kriminelle og religiøst besatte medier

– Det var som mange sagde allerede dengang ikke et rigtig fly vi blev præsenteret for i de kriminelle danske medier  – et rigtig fly har selvfølgelig både rigtige vinduer og rigtige motorer!

Du skal derfor ikke være nervøs for de “mennesker” som dine “nyheder” viste billeder af faldt af flyet i den bedste sendetid uden tilladelse fra pårørende, og efter flyet havde forladt landingsbanen, med de mange afghanere klæbende fast til flyet for at komme ud af det land danske “journalister” i hobetal forblev!

DK “JOURNALISTER” FORBLEV MENS AMBASSADENS ANSATTE FLYGTEDE..
Danske “journalister” forblev i Afghanistan mens befolkningen og ansatte på ambassade flygtede ud af landet. – Hvem der fortalte danske “journalister” det var sikkert for dem at blive i landet hvor udenlandske journalister tidligere er blevet halshugget i bedste sendetid og før straffelovens §264D blev taget i  anvendelse af dansk Pædoti – kan vi ikke få svar på!

Personligt tror jeg der er et link mellem kriminelle danske mediers retfærdiggørelse af censur mod Donald Trump på Twitter, mens de selvsamme medier, i selvsamme periode linkede til indlæg fra de af Talibans talsmænd som gerne må være på Twitter!

Man skal ikke længere bare være almindelig dum hvor at tillægge danske medier skyggen af troværdighed – man skal enten være en af de falske jøder som har samme sindssyge global-religiøse målsætning – eller blot retarderet. Der er kun to muligheder tilbage, og de fleste danskere tilhører desværre den sidste kategori, hvilket forlænger Danmarks besættelse og magthavernes igangværende krig mod den danske befolkning og dansk identitet!