BESÆTTELSESMAGTENS FERIEKOLONI 2023
I næste uge går det løs. Den årlige feriekoloni for nepotistansatte falske jøder og deres sponsorer afvikles som vanligt før industriferie, og i den yderste afkrog af Kongeriget, hvor valgsvindlere i forlængelse af fast lokation, har investeret skatteydernes penge i både ejendomme og virksomhed.

De socialbedrageriske og pædofile falske jøder kalder det “Folkemøde”, mens det blot er iscenesatte shows hvor befolkningen ikke kommer til orde. Her kan du se oversigten over de forskellige shows..

https://folkemoedet.dk/program/programmet-for-folkemodet/

RIGSPÆDOTIET
Rigspædotiet der ikke har tid til at stoppe den religiøst organiserede kriminalitet kommer også – så det er alletiders mulighed for at spørge den svært-kriminelle Thorkild Fogde hvorfor hans “Børnepornofilter” har modsat effekt, og end ikke efterlever GDPR – gerne med et kamera rettet mod hans ansigt fuld af dårlig samvittighed, mens han leder efter svar!

Thorkild er velforberedt og har kendt til spørgsmålet siden han blev chef for Frimurerlogens rockerklub – han har bare aldrig svaret!

Thorkild og Rigspædotiet vil ikke tale om hvilke lande og udbydere det er som modarbejder dansk Politi i deres bestræbelser på at lukke disse uhyrlige hjemmesider

– Ganske enkelt fordi sandheden er, at Thorkild og Rigspolitiet slet ikke gør forsøget på at få dem lukket, men overdrager den del af arbejdet til en skummel privat organisation (religiøst korrumperet Red Barnet og Hope) med tråde til den pædofile Frimurerloge!

 

 

VALGSVINDLER, FALSK JØDE, NAZIST OG SOCIALBEDRAGER
Du kan også møde ham her – der sagde sådan her sidste år, men som vanligt ikke
hverken vil- eller behøver dokumentere hans tåbelige konspirationsteorier, fordi de varetager besættelsesmagtens interesser.DANMARKS RADIO

Sidstnævnte præcis ligesom den årligt 4 milliarder kroner dyre religiøst kidnappet institution DR, som gennem årtier har pure nægtet at stille sig på mål for deres indhold, trods det flotte logo fra det ligeledes religiøst besatte Pressenævn.

– Religiøst Organiserede Socialbedrageri og Valgsvindel er hvad det er!


KONFRONTER DE SOCIALBEDRAGERISKE “JOURNALISTER”

Konfronter de mange socialbedrageriske “journalister” med et kamera og spørgsmålet om hvor meget de får i overførselsindkomst, samt hvordan de har tænkt sig at betale deres socialbedrageri tilbage – Det ville være bedre end “Tæt på Sandheden”

Hvis de har et kækt svar, så spørg dem om hvorvidt de er uenige i, at deres fornemmeste opgave er, at skaffe Danmark et så optimalt demokrati som muligt – og hvornår de begynder at forfølge deres fornemmeste opgave jvf. gavmildt tildelte overførselsindkomst (Demokrati APP)

Spørg dem om de lever af kvalifikationer eller religiøs nepotisme – hvis du tør!


PÆDOFILE POLITIKERE ER NEMME AT STYRE..

Spørg dem om de ligesom deres chefer finder det normalt når en magtfuld vammel gammel mand med samme religiøse målsætning som dem selv, bliver inviteret til pool-party med børn på 6, 9 og 11 år de ikke har skyggen af relation til!