Clement Kjersgaard taler ikke pænt til dem han er mest uenig med.

– Han ignorerer dem og gemmer sig!

Prøv at spørg Clement hvorvidt han er uenig i det er hans fornemmeste opgave, at sikre Danmark det mest optimale demokrati, jvf. tildelte og ublu overførselsindkomst!

Du kommer til at væbne dig med tålmodighed, for det spørgsmål gør så ondt på Clement, at hans overvejelser om at ophøre det omfattende socialbedrageri og landsforræderiske virke for ashkenazibanden og satans synagoge utvivlsomt er taget til i styrke.

Clement kan i virkeligheden ikke svare på spørgsmålet uden at synliggøre sin egen bevidste uduelighed, skuespil og professionel støj!

Spørgsmålet kan du stille til enhver “Nyhedsredaktør”, “Nyhedsdirektør” eller “Journalist”, som trods deres millioner af kroner i overførselsindkomst, er ude af stand til at besvare spørgsmålet, uden samtidig at synliggøre hvad de i virkeligheden er.

– De og deres store religiøse løgn hænger i en supertynd tråd nu, mens Clement Kjersgaard og de andre ashkenazister fortsætter deres socialbedrageri og landsskadelige virksomhed for satans synagoge!

Du tør ikke konfrontere de falske jøder og nazister som har besat dit land, og dine efterkommere kommer til at betale prisen!

Det burde for længe siden have været den danske befolkning og ikke 179 korrupte valgsvindlere som sender dansk Forsvar til angreb, donerer milliarder og våben til krig etc – men i stedet for bedre demokrati og en Demokrati APP, må danskerne nøjes med Corana APP, spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere (Helgen Yahya Hassan).