Hvis du er ung og session står for døren, skal du gøre alt for at blive kasseret hvis du ikke trækker frinummer. De falske jøder er ved at starte WWIII, og de voksne danskere er ikke begavet nok til at stoppe det eller deres sønner fra at gå i døden for de sindssyge ashkenazister.

De voksne opdager snart prisen for deres passivitet og ligegyldighed overfor besættelsesmagtens gøren og laden bliver langt højere end hvis de havde efterlevet deres fædrelandspligt. – Når deres fiktive friværdi pludselig er væk vågner de, men ikke før!

De har ingen sympati med kommende generationer som skal betale 6 x mere for deres gamle mursten, på de 20 år hvor de har kastet nationen ud i den ene landsskdelige og tåbelige angrebskrig efter den anden, og hver gang med demografisk oversvømmelse til følge, foruden fremkaldelse af potentielle fjender!

De taler om en sober debat, mens de jagter deres kritikere i skjul og kaster bomber i hovdet på dem de er uenige med – De er nazister, og de gør præcis det samme som nazister altid har gjort!

Angrebskrige, diktering af styreform i fremmede stater, spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, censur, propaganda og drab på danske systemkritikere, forklædt som behandling af helbred!

Danskere kan ikke gemme sig mere – de er gennem deres passivitet overfor de kriminelle valgsvindlere inddirekte medskyldige i nazisternes forbrydelser ikke bare i Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen og Syrien – men også Ukraine!

Ashkenazister står bag statskuppet af Ukraine i 2014 – ligesom de står bag Covid-19 og de falske “vacciner” til behandling.

Krigen kommer til Danmark, og vores nation bliver inddraget i WWIII, for det er hvad disse ondskabsfulde syge og halve mennesker og rabiat-religiøse tosser med storhedsvanvid ønsker. Danskerne er selv uden om det, som følge af deres ligegyldighed overfor de utallige forbrydelser mod nationen, befolkningen, dansk identitet og fremmedes børn.

Det er lige før man har lyst til at sige danskerne fortjener hvad der kommer, men ingen har fortjent en krig iscenesat og iværksat af andre med skjulte motiver og hensigter, foruden en foragt overfor liv og andre religioner.

Hvis du har børn i den værnepligtige alder skal du holde dem langt væk fra “Forsvaret” i de næste mange år. Opfordre dem til at blive militærnægter og/eller undgå optagelse ved session (sig du er stofmisbruger). Gør alt for ikke at blive inddraget i nazisternes kommende krig, og få alle danskere tilknyttet “Forsvaret” til at tænke sig om en ekstra gang.

ALLE CHEFER I “FORSVARET” ER DET SAMME SOM ALLE DINE POLITIDIREKTØRER OG CHEFREDAKTØRER – FALSKE JØDER OG ASHKENAZISTER

De er ikke venner af deres menige soldater – de er indsat af besættelsesmagten og er fjender af Danmark og danske sønner!

Hvis du melder dig til “Forsvaret” i de kommende år, er du formentlig død om mindre end 10 år, og har ALDRIG kæmpet for Danmark, men er derimod forført i tidlig død, præcis som en lang række af dem der overhørte kritik, eller ikke tog de censurerede advarsler mod de falske jøders “vaccine” alvorligt!

De falske jøder har fået alt vendt 180 grader på hovedet. Deres velgørenheds- og hjælpeorganisationer bedriver terror- og organiserede kriminalitet samt deltager i statskup.

Deres børneunderholdning er pervers voksenunderholdning

Deres ledere maksimerer så meget profit til så få som muligt

Deres Gud er penge og deres kirker er banker – og for Danmarks middelklasse gælder det samme. De vågner ikke før deres fiktive friværdi er forsvundet – f.eks. som følge af krig og destruktion af  infrastruktur!

Zions vises protokoller og deres sindssyge plan virker – Danskerne har spist deres madding, og nyder nu livet samt den middelmåddige grådighed. De kan abstrahere fra religiøstorganiserede valgsvindel, pædofili, socialbedrageri og endda mord på danske systemkritikere, foruden retten til ytringsfrihed som de lige har solgt – Intet er dem helligt mere – udover deres fiktive friværdi!

Danskere er i sandhed blevet et tarveligt folkefærd der fuldstændig matcher tyskerne under WWII – Stiltiende accept og fornægtelse er vejen frem!

Hjemmeværnet bedriver censur hvis du advarer menige mod den religiøse magtfordeling i ledelsen der, og stiller ligesom magthavere ikke op til kritik, men fjerner i strid med grundloven og fortier!

Jeg gentager hold dig selv og dine sønner langt væk fra det religiøst inficerede og kidnappet Angreb, Pædotiet og Hjemmeværnet – Ikke for min skyld – men din, deres og Danmark!

I værste fald står du snart tilbage uden hverken sønner eller den fiktive friværdi, hvis du fortsætter med at fæstne lid til besættelsesmagtens sindssyge og pædofile medlemmer!

Lad Søren Pind, Jacob Ellemann, Jarl Cordua, Anders Fogh Rasmussen og de andre sindssyge falske jøder og korrumperede pædofile tosser, sende deres eget afkom denne gang – så bliver der nemlig ingen krig!