ER DET MISINFORMATION NÅR RELIGIØST BESATTE OG KRIMINELLE MEDIER OMTALER APPLE IMESSENGER SOM SMS?

Din Torskerogn på dåse har meget lidt med torskerogn at gøre, og de “slettede” SMS-beskeder i Mink-sagen er i virkeligheden slet ikke SMS-beskeder, men Apple iMessenger.

Hele omtalen og præmissen op til nu, har været faktuel forkert og støj, fordi der er stor forskel på at genskabe henholdsvis SMS beskeder som myndigheder har tvunget teleselskaber til at gemme i vist nok 6 måneder, og Apple iMessenger som formentlig tæt på altid vil kunne genskabes af Apple.

Danskere bliver trukket rundt ved næsen af professionelle løgnere
..Og de ansvarlige for minkdrab i Danmark er ikke politikere, men grådige bankdirektører som igen vil have skatteydere til at betale for deres dårlige udlån og spekulationer.

Bankerne er de eneste som har haft gavn af nedslagtningen, og de eneste som kriminelle medier på ublu overførselsindkomst ikke taler om og konfronterer!

Det er religiøst organiserede tyveri fra ashkenazibanden, og alt er som det plejer!

Dette herunder er iMessenger som anvender Internet og profilnavne, mens SMS anvender mobilmaster og telefonnumre. Der er store begrænsninger i SMS mens du kan sende talebeskeder, billeder, dokumenter og video med iMessenger!

Recover deleted text messages on your iPhone or iPad
https://support.apple.com/en-us/HT213105

Hvis Mette Frederiksen bruger Iphone til at sende sine arbejdsrelaterede beskeder, kan vi være 100% sikre på, at disse beskeder kan rekvireres hos NSA uanset indstillinger på telefonen

 

Logeaffald Anders Fomsgaard var mediernes fortrukne “ekspert” under Covid-19 indtil undertegnede konfronterede Anders Fomsgaard med hans ejerskab af virksomheden vaccination.dk, der har samme adresse som hans og datterens arbejdsplads; SSI

– Siden da har Anders ikke rigtig optrådt i medierne, og hans egen virksomhed måtte opgive at blive rige på Covid-19 vacination som f.eks. Copenhagen Medical

I Anders storhedstid og før deroute afholdte han koncerter med sit talentløse franske bands i Statens bygninger – Anders lever nemlig halvt i Danmark og halvt i Frankrig såvidt jeg forstår!

Tænk hvis alle kunne leve af religiøs nepotisme!

– Anders og hans danske virksomhed og interesser venter på tiden bliver mere gunstig til realisering af det oprindelige projekt, men indser stille og roligt at løbet er kørt – millioner er mistet!

Fortsættes herunder..

KOLLEKTIV SINDSSYGE
Grådighed er den farligste psykiatriske lidelse af alle, og den eneste grund til den mest alvorlige personlighedsforstyrelse ikke er oplistet under psykiatriske lidelser vi behandler for, skyldes at producenter af psykofarmaka ville blive tvangsindlagt og påtvunget deres egne potentielt dødbringende ogikke-evidensbaserede præparater!

De falske jøder har vendt alt på hovedet og tror de kan slippe afsted med det!