I året 2022 undlod den betændte Pædotiklamydiahed at besvare hele 916 klager over pædotiet (Frimurerlogens Rockerklub).

Blandt de klager man undlod at besvare, var bl.a. ønsket om aktindsigt i navnet på den Pædotimand fra Københavns Pædoti, som misbruger menige ansatte til forfølgelse af ikke-efterlyste medborgere, med samme skæbne som Yahya Hassan for øje!

Den Pædotimand der var så venlig at sende patruljer til familiemedlemmer jeg ikke har set i 30 år, for at underlægge mig samme hjælp som de gav Yahya Hassan. Manden er skyldig i mordforsøg, og det er umuligt at få udleveret navnet på den kriminelle skatteyderbetalte falske jøde, der officielt iværksatte sit tiltag for at “hjælpe”.

Sjovt at Københavns Pædoti ikke tør stå ved deres forsøg på hjælp, men det skyldes selvfølgelig at manden ikke havde til hensigt at hjælpe men at fjerne!

Tænk at have et klageinstans hvor man selv bestemmer hvilke klager man betragter som klager. Det er fuldkommen ligesom DR, som har for vane at reducere indgivet klager til en såkaldt “kommentar”, så kriminelle Jesper Termansen og landsskadelige DR ikke behøver publicere klager over dem selv!

Det er selvfølgelig ikke i overensstemmelse med vores aftalte spilleregler, men er en del af de Noahide Laws vi praktiserer her i besatte Danmark!

916 klager på 1 år, som man har smidt i skraldespanden. Det årligt 25 millioner kroner dyre og komplet overflødige tilsyn for Pædotiet, har ikke selv noget tilsyn og kan derfor fortsætte deres religiøst organiserede kriminalitet på bekostning af Danmark, retsstat samt allerede aftalte spilleregler.

Danmarks aktuelt største vaneforbryder for besættelsesmagten hedder Charlotte Storgaard, og hendes nepotistansatte falske jøder i det religiøse beskæftigelsesprojekt, hører til bag tremmer – og det er hvor de ender!

Her en anden historie om den betændte pædotiklamydiahed
https://b2cstreaming.com/svenskernes-lys-rasmus-far-erstatning-jeg-far-fingeren/