KONTROLLERET OPPOSISTION
De sidste 3 år er der skudt et hav af nye frihedsbevægelser og modstandsgrupperinger op og ud af det blå!

Folk der på 3 år har indset det hele og derfor gerne stiller sig i spidsen for andre og deres sager. F.eks. Den Frie Presse og Connie Ringgård som pludselig fik lyst til at konfrontere Mads Geertsen og vistnok DR med en politianmeldelse i midten af april, og lige tidsnok til, at hun kunne kalde sig selv en slags leder for “angrebet” på Mads Geertsen og DR.

Det var godt for Connie Ringgaard ingen af de medier hun optrådte i, spurgte hvad hun har afsløret og konfronteret Mads og DR med før medio april, for svaret ville blive kort; NADA!

Connie Ringgaard er kontrolleret opposition som blev kørt i stilling af besættelsesmagten for som sædvane at kunne kontrollere begge sider af en offentlig debat.

Frihedskampen startede ikke for 3 år siden men for 40 år siden, og blevet startet af folk som frygtløse Knud Jacobsen vi netop har mistet!

Den eneste type Frihedskamp som til dato har virket..
Den eneste type Frihedskamp som til dato har virket, kan man ikke rigtig synliggøre og føre sig frem på facebook med – Konfrontation af de socialbedrageriske og nepotistansatte falske jøder som gennem skatteyderbetalte medier fylder naboen med religiøst organiserede løgn og propaganda for personlig og global-religiøs vindings skyld!

De socialbedrageriske “journalister” flygter fra de kriminelle medier, og man kan dagligt finde nye medarbejdere hos samtlige danske medier, der har svært ved at holde på de kriminelle anti-danskere, som godt ved hvad klokken har slået og derfor nødigt vil lægge navn til mere løgn!

Kun en lille hård ashkenazi-klikke og nogle særlinge er tilbage til at skrive den religiøse propaganda, og man gør alt hvad man kan for at passe på dem mens de gør hvad de kan for at gemme sig!

Hos Ekstra Bladet skal man nu have en gammel POP3 klient for overhovedetat kunne komme i kontakt med deres socialbedrageriske og nepotistansatte frimurerloge-yngel!

De bringer Danmark ud i den ene angrebskrig efter den anden, kaster bomber i hovedet på deres fjender og jagter danske systemkritikere i skjul, mens de kræver en sober tone i debatten!

De har ingen nedre moralsk grænse, og..

De er fuldkommen legitime mål jvf. International lov
De er fuldkommen legitime mål og skal hjem til ashkenaziland og leve afreligiøst organiserede kriminalitet og nepotisme derfra!