Kriminelle og religiøst besatte B.T. har offentliggjort en video der viser sprængning af bro mellem Rusland og Krim-halvøen.

Sprængstofferne lå tilsyneladende gemt i en lastbil, og medmindre Ukraine er begyndt at opføre sig som Afghanere og Palæstinensere (selvmordsbombere), vidste den stakkels goyim som sad i denne lastbil, formentlig end ikke at lastbilen var fuld af sprængstoffer.

Sprængstofferne blev formentlig udløst gennem trådsløs forbindelse, og det er helt tydeligt hvilken foragt bagmændene bag dette har for civile liv – nazisterne har ikke ændret sig – ingen andre end dem tæller i deres regnskab. medmindre disse kan anvendes til manipulation af offentligheden, men altid til gavn for den samme “landmand”!

Det var selvfølgelig også Ukraine og ashkenazisterne der stod bag terrorhandlingen med “sprængning af dæmning” som danske medier kalder det, alene fordi de allerede kender ophavsmændene til dette terror – Dem selv og deres sindssyge religiøse sekt med storhedsvanvid!

Uden at skulle gøre mig klog hvorfor nazisterne så længe og målrettet har jagtet netop krim-havløen, behøver man ikke være militærekspert for at regne ud, hvad en besættelse af disse områder rent militært kommer til at betyde for sorte havet og Rusland.

Smid dine kriminelle, socialbedrageriske, professionelle løgnere, anti-demokratiske, anti-danske og landsforræderiske  “chefredaktører” og “journalister” i havnen – og gør det igen hvis de har den frækhed at komme tilbage!

Den sindssyge pædofile besættelsesmagt i Danmark skal ud efter 210 år!

De tror du er så dum at du ikke kan kende forskel på et rigtig fly og en badebold – Det kan ganske enkelt ikke passe du er så dum – måske er du kynisk og tror på den manipuleret og fiktive friværdi – Men det er en farlig indsats du kommer til at betale med dine efterkommeres frihed, hvis du ikke snart smider disse dybt kriminelle og pædofile parasitter i havnen hvor de skulle have været for længe længe siden!