DET MEST FORNUFTIGE PAVEN HAR SAGT I 10 ÅR

Rasmus Paludan skal i virkeligheden bare behandles af Pædotiet som alle andre, og efter gældende aftalte regler og ikke Noahide Laws. Rasmus Paludan skal ikke have Pædotibeskyttelse fordi han varetager besættelsesmagtens global-religiøse agenda eller deler ophav med besættelsesmagtens medlemmer – Det er ikke en del af vores aftalte spilleregler.

Faktisk har i selv for nyligt vedtaget en lov der gør, at folk som Rasmus der varetager og utvivlsomt modtager penge/støtte/værdier fra Israel (3 svipture på 2 år), burde sidde bag tremmer for overtrædelse afpåvirkningsloven.

PET VED RASMUS ER FINANSIERET AF BL.A. ZION FRA ISRAEL
PET ved med sikkerhed hvilken fremmede stat Rasmus Paludan arbejder for, men de reagerer ikke, fordi de er styret og korrumperet af de præcis samme religiøse kræfter og den kollektive sindssyge.

Rasmus er en klam lille socialbedragerisk falsk jøde og pædofilbeskyttende anti-dansker.
Hans kriminelle ikke-vestlige forfædre kom som besættelsesmagt for præcis 210 år siden!

Hvad han laver har INTET med ytringsfrihed at gøre – Det er det samme som den klamme “brobygger” Flemming Rose (Ophavsmand til Muhammedkrise) – Det er retten til at gøre sig i destruktiv ytringsfrihed  og træde naboen over tæerne.

Hvad tror du Pædotiet ville svare en FCK-fan der ønsker politibeskyttelse at brænde et Brøndby-flag foran Brøndby fans stamværtshus?

De ville selvfølgelig sige hvad de skulle have sagt til Rasmus fra start, og ville have gjort om de ikke var religiøst kidnappet – Fis af dig, din tosse!

Besættelsesmagten fjernede blasfermi-paragraffen i forlængelse af Muhammedtegninger og den “ukrænkelige” ytringsfrihed som Anders Fogh dengang kaldte den – Og mens Rasmus nu render rundt og afbrænder disse for andre mennesker hellige bøger (bare fordi han kan) – er danske systemkritikere som mig selv forvist fra landet, SOME og den skatteyderbetalte spalteplads.

Nu er de danske chefredaktører foregangsmænd for genindførsel af censur, fordi de er kede af at blive sagt imod eller blive spurgt ind til deres religiøse nepotisme og ublu overførselsindkomst, samt retfærdigheden og værdien bag

Og mens det religiøst korrumperet Pædoti yder beskyttelse til denne lille anti-dansker rotte, bedriver de kriminelle skatteyderbetalte medier og magthavere helt åbenlyst censur mod det ytringsfriheden blev opfundet for – kritik af magthaverne!

Rasmus kan få spalteplads og sendeflade til hans had mod muslimer – men det forholder sig helt anderledes hvis du angriber Danmarks Gud (penge) – eller Danmarks skulte besættelsesmagt. Prøv selv hvis du tør!

Prøv du at gøre dig i destruktiv ytringsfrihed som Flemming Rose og Rasmus Klump – og ret dit destruktive virke mod Danmarks Gud (Penge); Novo Nordisk, Mærsk, Lego og  Grundfos – og se hvordan dine rettigheder til ytringsfrihed bliver forvandlet af Frimurerlogens Rockerklub (Pædotiet)

Begynd du at beskylde disse virksomheder for at finansiere drab på shia, alawitter og nu russere, og se hvor glade både de og danske myndigheder bliver for dig.

Du skal ikke forvente at blive behandlet som Rasmus – slet ikke!
Hvis du i modsætning til Rasmus retter din destruktive ytringsfrihed mod vores Gud (Penge/Satan/Djævlen) – Kan du være forsikret om at det får helt andre konsekvenser end den gratis landsskadelige virksomhed som Rasmus Klump er ophavsmand til.

Du burde for længst havde gjort din fædrelandspligt og stoppe de kriminelle medier – men du har travlt med dit plastik-liv og en illusion om at være andet og mere end et følelsesmæssigt truffet røvhul – nu!

Betragt ovenstående som en besked på din telefonsvarer, indtil der er nogen hjemme!