Chancen for fredelig revolution forsvinder i horisonten..

Fredelig Revolution vs Voldelig Revolution

En fredelig revolution kunne være kommet gennem de religiøst besatte medier og de socialbedrageriske og pædofile medarbejdere som har taget monopol på den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade

– Jeg ved det for mange “frihedskæmpere” kommer som en overraskelse, men det er hverken på Enghave Plads, Rådhuspldsen, Christiansborgs Slotsplads eller Facebook man når ud til den danske befolkning – Det er gennem de årligt 6,3 milliarder kroner dyre,  momsfritaget, kriminelle og religiøst besatte medier.

Der er i virkeligheden nok der kalder sig frihedskæmpere til at lave en fredelig revolution, men dem der er – er desværre ikke begavet nok til at gøre en reel forskel, og har brug for en leder eller nogle andre til at gemme sig bag og til at kræve deres allerede tildelte og helt basale rettigheder tilbage- og opretholdt

De gør det ikke, og de kommer formentlig aldrig til det før det alligevel er for sent.

Der kan være 100’vis af gode grunde til disse mennesker kalder sig frihedskæmpere og trosfast møder op til ugens tidsspilde et sted hvor magten med sikkerhed ikke er – en af de mest hyppige er formentlig ensomhed, og behovet for at være sammen med andre som også har opdaget noget er galt!

Og det er helt okay – men det er ikke, og har til dato ikke været Frihedskamp – blot støj ligesom vores medier!!

Besættelsesmagten er ved at bringe WWIII til Danmark – Det er én ting vi kan være 100% sikker på. De gør absolut alt hvad de kan for at inddrage Danmark i en ny krig med Rusland, og det har været hensigten fra dag 1.

De overlever ikke selv uden 3 verdenskrig og ny historieforfalskning. SÅ efter angrebskrige i Afghanistan, Irak, Libyen og Syrien – er turen nu snart kommet til os selv!

Desværre har vi ikke længere tid til at vente på “frihedskæmperne” skal begynde at kræve rigtige medier og forandlede en fredelig revolution – i 4 år har de selvudråbte “frihedskæmpere” på facebook gjort alt mulig andet end hvad de burde og skulle – og de fleste gange, fordi de er styret og under ledelse af de samme svindlere de påstår at have gennemskuet og være vågnet fra!

Der er ikke mange effekter på øverste hylde!

De vælger den lette løsning hver gang – den løsning hvor de kan nøjes med at like – gå til foredrag om noget de ikke selv er i stand til at konfrontere magthavere med, eller oplyse om endnu en sag på facebook, som ingen alligevel gider eller tør konfrontere de kriminelle magthavere med – heller ikke afsender på facebook!

Der er i min optik ikke mere tid at give af, ikke mere tid til pladder, flødeskum og underholdning – og jeg bevæger mig nu DESVÆRRE fra muligheden for en fredelig revolution til en mere aktiv og aggressiv revolution – tvunget af, besættelsesmagten pure nægter deres kritikere adgang til den skatteyderbetalte religiøst-besatte spalteplads og sendeflade, og har gjort det urimeligt længe, mens de trods konfrontation fortsætter deres ukristelige socialbedrageri og organiserede kriminalitet, hvortil kommer de mange overflødige “frihedskæmpere” fra facebook der “oplyser” eller måske snare underholder – og ikke andet end det.

De sidste er bange for at miste deres facebookprofil og synes det er mere vigtig end selve kampen, for eller kan de ikke oplyse (læs; underholde).

– De kommer aldrig længere end facebook.
De pædofile falske jøder og besættelsesmagten vil ikke frivilligt afgive deres 210 år gamle korrumperet magt, og må derfor bekæmpes på deres egen facon og med deres egen uhæderlige og aggressive medicin!

Der er selvfølgelig stor forskel på strategi bag en fredelig og voldelig revolution – hvor den fredelige revolution har været rettet mod de kriminelle og religiøst besatte medier som fastholder naboen i rollen som ignorant og nazist med en benlås af fiktiv friværdi, vil en voldelig revolution tage udgangspunkt i ZIONs Kirker (Bankerne) – De skrøbelige digitaliserede og pengeløse kirker som berører og er påtvunget alle danskere!

Disse mennesker som kalder dem selv signifikant mere intelligente end alle andre, har ingen idé om hvor skrøbelige de i virkeligheden har gjort sig selv med deres uhæmmet grådighed, magtbegær – og digitalisering.

Personligt tror jeg angreb på og/eller destruktion af f.eks. disse to teleboxe herunder vil have langt større effekt end de fleste ville have troet – i værste fald for besættelsesmagten går millioner af danskers bankoverførsler gennem netop disse to små teleskabe!

Hvis ikke disse to, så to andre teleskabe i nærheden!

DANSKE BANK
https://www.google.dk/maps/@55.6939874,12.4209715,3a,23.8y,251.21h,88.09t/data=!3m6!1e1!3m4!1susXsA83VOEOFYLZPhCnhmQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

IBM (NORDEA)
https://www.google.com/maps/@55.7323944,12.3883409,3a,47.4y,329.95h,93.05t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHdE9IspLAuUB33azCjW_aA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

ZION kirkerne (bankerne) er f.eks. blevet brugt af besættelsesmagten til at “påtvinge” danskere en smartphone og dermed overvågning af sig selv. Noget politikerne ikke kunne tvinge befolkningen til, og derfor anvendte de kriminelle banker til – ligesom KYC (know your customer), hvor bankerne stiller spørgsmål politikerne ikke selv ville kunne.

Alt det dine magthavere aktuelt beskylder TikTok og Kinesiske mobiltelefoner for, er noget Facebook og pædofile efterretningstjenester i Vesten har gjort i over 10 år med Apple, Samsung og alle de andre!

Robert Bernard har ret – de er nogle svin, og det er derfor de heller ikke tør sige hans navn!

Martin Luther havde ret – “Jøderne” og deres løgne!

Ved siden af alt du fortæller om dig selv på Facebook til disse pædofile lunatics, ved de hvornår du som kvinde har din periode, hvor du køber dine bind og hvilke bind du køber.
– De er så småt begyndt at analysere toiletvand på kollektiv facon, men deres nye systemer (JDAC2) er klar til at filme dit husholdningsskrald når det bliver afhentet, og gemme individuel analyse af dit toiletvand, så de kan fortælle dig hvornår du skal have din booster “vaccine”, og beskylde dig for at misbrug af narko!

Det er muligt du ikke føler dig som robot i den verden som lige er blevet beskrevet herover, men det er du!

DEN STILLE DANSKE PATRIOT
Der er ikke den store forskel på at være plastik-menneske som i dag og robot – så flertallet vil automatisk vælge at nedgradere til robot, hvis ingen stikker en kæp i hjulet.

Jeg håber det sidste bliver dig – dig som er dansk patriot og aldrig har blandet dig i debatten før, eller givet et like til frihedskæmpere på facebook og SOME – Dig – Patrioten som besættelsesmagten endnu ikke kender – Det er dig som skal lægge ZIONs kirker ned uden at fortælle en lyd om det til nogen som helst, indtil Danmark er befriet fra de grådige og sindssyge pædofile falske jøder eller du bliver fanget, hvorefter jeg vil tale din sag!

Sæt ild til disse teleboxe foran zions kirker og deres fordelingscentraler.
Tøm en stor drikkedunk med lampeolie over en vigtig for zion mafia telebox, stil herefter og efterlad drikkedunk på telebox og antænd. Endnu bedre hvis du kan lave hul til inderside af telebox før du tømmer lampeolie og antænder.

Vær opmærksom på omgivelser og mulighed for uønsket spredning af ild, og undlad benzin og andre mere eksplossive væsker. Det er ikke ufarligt, og du skal ikke rende rundt med mobiltelefon og dit hverdagstøj mens du laver aktiv frihedskamp mod de pædofile falske jøder og nazister. Nøgleord i forbindelse med angreb på banker, deres automater, værdier og teleboxe, er hurtighed, anonymitet og ingen tidligere historik med pædoti.

Hvis du ikke er kendt og aldrig har lavet noget før, men har indset hvad der foregår og vil gøre dit til at forhindre og redde kommende generationer og dansk identitet – er det dig Frihedsbevægelsen og Danmark har brug for nu!

Jo mindre kendt i systemet du er, jo bedre – Hurtig ind og hurtig ud, ingen inkriminerende remedier ved evt. anholdelse efter job, nyt tøj, destruer anvendte tøj, handsker, sko, stjålet cykel, scooter etc. og bad.

Hvis du bliver fanget skal du intet sige til Pædotiet – Intet, indtil de rejser en tiltale og stiller dig for en dommer. Og sig intet til det logeaffald der kalder sig dommer, medmindre du er pågrebet ifærd med at antænde en telebox med relation til zions kirker!

Sandheden er, at vi ikke kan lade dette og dem fortsætte, og se os selv i spejlet og kalde os danskere mens nogen angriber vores befolkning og identitet, fordi de har bildt sig selv ind at være noget helt specielt og derfor have retten til det.

Vores nation er besat af rablende sindssyge ashkenazister som har reduceret os til kvæg i vores eget land og er i besiddelse af rablende sindssyge drømme om globalt herredømme som deres trosfælle Adolf Hitler for 80 år siden – Vi vil ikke være tjent med at skulle bede om, eller vente på befrielse fra de falske pædofile jøder og deres løgne fra nogle andre, og taber stort ved ikke at gøre det selv – Vi er selv nødt til at tage affære.

..Og som jeg lige har vist dig herover, kan man med ganske få og hurtige indgreb gøre en KÆMPE forskel ved at gå efter de grådige og kriminelle ZION kirker, deres automater, automatik og digitalisering – Lad os skubbe dem tilbage fra deres digitalisering – tilbage mod kontanter, flere banker, flere jobs og mindre profit til den grådige kriminelle ledelse.

Samme teleboxe foran Bilka og Føtex, indkøbscentre etc. vil forhindre betaling med kort

Lederskab er IKKE at maksimere så meget profit til så få som muligt, men at skabe et værdigt liv for så mange som muligt!

Alle de grådige bankers besparelser på Dankort (undgået pengetransporter), kontantløse banker, digitaliseringen, nedlæggelser af fillialer og stillinger er ALDRIG kommet kunderne til gode.

Den kriminelle direktør i Danske Bank som lige har fået skatteydere til at betale hans spekulationer og dårlige udlån til minkbranchen gennem korrupte og medievalgte trosfæller (Mette Frederiksen) – har freaking statsgaranti mod konkurs efter bankens gentaget betleri i 2008, og den falske jøde modtager over 1 million kroner i månedsløn!

Jeg garanterer dig denne mand ikke ønsker at tale om hvorfor uhæmmet grådighed ikke skal oplistes som en psykiatrisk personlighedsforstyrrelse vi tvangsbehandler mod!

Klamt er det, og det kan ikke fortsætte. Bestyrelsesmedlemmer i danske banker har noget til fælles med chefredaktører, politidirektører, departmentschefer og medievalgte politikere – Deres ophav!

De er en del af Danmarks skjulte og rabiat-religiøse besættelsesmagt, og dem som Ronald Bernard og Russisk efterretningstjeneste allerede advarede også danskere mod, før Covid!

De aktivt pædofile falske jøder kan ikke blive i et land hvor de har reduceret dem selv til legitime mål for befolkningen jvf. International lov – De skal hjem til ashkenaziland og leve af religiøst organiserede kriminalitet derfra!

Du skal ikke angribe de to teleboxe jeg har angivet herover – de bliver overvåget meget snart. – Du må derimod gerne begynde at angribe ZIONs kirkers ATM automater med coca-cola og isoleringsskum og genskabe et behov for kontanter, fillialer og flere medarbejdere – Prop små metalgenstande i låse til bankernes hoveddøre og personale indgang og kast ymer og/eller skriv NAZI-beskeder på deres vinduepartier til deres grådige, kriminelle, krigsliderlige og landsskadelige organisationer.

Vi kan ikke tåle at lade de falske jøder og nazister vinde og skrive historien bare én gang til. Vi er født kl. 5 minutter i midnat, og der påhviler vores generation en kæmpe forpligtelse overfor de kommende, hvis de ikke skal ende som fuldgyldige slaver af ashkenazibanden – en fremmede magt og folkefærd i deres eget land!

De aktivt kriminelle og pædofile falske jøder skal en gang for alle hjem til der hvor deres kriminelle forfædre kom fra. De er blevet fordrevet for Blood-Libel utallige gange i Europas historie (over 100 gange), og man skal ikke være raket-forsker for at se relation mellem hvad der er foregået blandt implicerede i bevidst fortiet og latterliggjorte pizzagate og blood-libel!

Vi skal have Danmark tilbage efter 210 års besættelse af ashkenazisterne – og kampen starter for alvor nu!

PS.
Kære dansk Pædoti

Hvis i forsøger at anholde mig hvor jeg er beder jeg øjeblikkelig om politisk asyl og fortæller verden, hvem i er, hvad i er og hvordan i har forsøgt at dræbe mig som i dræbte Yahya Hassan – I har ingen legitime beføjelser i hverken Danmark eller her!