Tryk på billede for Christiansborgspillet

Det nye Christiansborgspil er lavet med unge mennesker for øje. Spillet giver et indblik i hvordan vores forældet demokrati er skruet sammen, og er samtidig sjovt.

SPILLET ER GRATIS

Hver dag du stempler ind på Christiansborg (spillet), bliver du tildelt blyantspenge og lidt guld. Invester dit guld i lysky studehandler, lokumsaftaler og medietræning, og styr dit sprog og dine kommunikationsevner, til gavn for opsatte dueller i DR Debatten, hvor du kan kæmpe mod andre spillere.

Udfordre dine modspillere til ræs mod Ida Davidsen og det bedste smørrebrød og største  udvalg af Snaps i byen. Køb luksusting kendt fra det virkelige liv og rigtige politikere, som designer-tasker, eller blot en EM86 fodboldtrøje!

Stig i grader og omdømme gennem dine handlinger og indkøb, og sæt fart på din politiske karriere med et hold spindoktorer. Jo flere du har, jo bedre rustet til den politiske kamp er du.


Hvis du selv bliver for hårdt medtaget af debatter eller ræs, kan du restituere på ferie eller hospitalet i de værste tilfælde.

Husk at give dine politiker mad og drikke, så han/hun altid er fit for fight. Det være sig smørrebrød fra Ida Davidsen eller blot en burger fra Burger King eller McDonalds – og helt ned til de de velkendte og billige China-Mikrobølge-Boxe.

Det eneste du behøver er lidt penge på kontoen, og det får du ved at påtage dig aflønnet jobs og hverv eller gennem indgået sudehandler, lokumsaftaler og lyssky forretninger.

Sørg for din figur konstant uddanner sig og bliver stærkere, opnår bedre omdømme og overall performance. Tag mod udfordringer fra andre spillere i DR Debatten og anskaf din figur så meget erfaring du kan.

Invitér dine venner og familie til spillet og tag kampen op mod dem. Indgå alliancer og tilmed dig en politisk organisation eller sågar frihedsbevægelsen (kommende funktion)

Gå i dialog med andre spillere gennem global chat, eller skriv privat til andre spillere.

Som politiker er din primære opgave, at fastholde nationen i forældet og korrumperet repræsentativ pseudo-demokrati, for personlig vindings skyld.

Jo længere du spiller jo stærkere bliver din politikere, så jo før du kommer igang jo bedre for din figur. Jo flere debatter og jo flere ræs, desto større erfaring, omdømme og styrke!

Brug få minutter hver dag på at holde din figur aktiveret og top-trimmet, mens du spare op til den bil du altid har ønsket dig, og privatfly når du ikke kan have flere biler i din garage.

Start din opsparing til ny bil allerede i dag – Lav en profil på Christiansborgspillet

Dine evner er fordelt på fire kategorier..

STYRKE

SPROG & KOMMUNIKATION

KROPSSPROG & FOLKELIG APPEAL

INTELLIGENS

Gennem køb og handlinger styrker du en eller flere af disse egenskaber og bygger til din eksistende erfaring og styrke på området.

Værdier udgør dit omdømme, så har stor indflydelse i dine kommende debatter mod andre spillere.

Hvis du f.eks. deltager i politisk arbejde styrkes din intelligens, mens det tærer på din energi, så det kan nogle gange blive lidt en balance-gang.

Spillet giver dig som sagt  mulighed for at købe en land række af de ting det ikke er dig muligt at købe i hverdagen, som f.eks. et ekstra fedt hus på en fin adresse, eller en super-bil som vil komme dig til gavn i forbindelse med anlagte ræs mod andre spillere.

Jo større bil jo bedre vinderchance

Men det stopper ikke bare med biler. Vi kender alle det obligatoriske billede af en politiker som bliver Udenrigsminister. 3 dage efter har de et coverbillede på Facebook, af dem selv i privat-jet gennemgå vigtige papirer!

Du skal spille Christiansborgspillet for at lære til vores forældet og k2orrumperet demokrati – og fordi det er sjovt at være skatteyderbetalt valgsvindler og blandt den elite som kan købe næsten hvad de peger på.

Og du skal spille Christiansborgspillet for at indse vi som befolkning burde have langt mere reel politisk indflydelse jvf. tilgængelige teknologi.

Hele brancher forsvinder som følge af teknologisk udvikling, men ikke vores forældet og korrumperet repræsentative pseudo-demokrati.

Invitér dine venner og bekendte til Christiansborgspillet – Det vil du ikke fortryde!

 

 

 

Herunder lidt flere skærmbilleder fra Christiansborgspillet.

SPILLET ER GRATIS