Hamas-angrebet på Israel og de antisemitiske hændelser i Danmark er måske ikke, som de udgiver sig for at være.

Consortium News har bragt en artikel af Jonathan Cook med overskriften: “What We’re Not Hearing About Oct 7“. I artiklen udfordrer skribenten Israels fortælling om, hvad der skete den 7. oktober. Vestens medier holder sig udelukkende til den fortælling, der er skabt af det israelske militær: Billederne af død og ødelæggelse i Israel blev skabt af Hamas og af Hamas alene. Jonathan Cook spørger, om det overhovedet var muligt for Hamas-terroristerne at gøre så omfattende skade med de lette våben, de bar? Og hvis ikke, hvem var så i stand til at udrette så store skader ud over Israel selv?

Jonathan Cook mener også, at rigtige journalister burde stille disse spørgsmål: Hvad var formålet med at udrette den slags skader? Hvad håbede de militante palæstinensere at opnå med det? Svaret, som de vestlige medier formidler, er det, som det israelske militær ønsker skal udbredes: Hamas udførte et orgie af umotiveret drab og vildskab, fordi palæstinensere dybest set er vilddyr, der skal udryddes.

Et andet spørgsmål, som ingen stiller er: Hvem får noget ud af de påståede antisemitiske hændelser i Danmark og resten af verden? Og set i forhold til hvem der får noget ud af det, hvem kunne det så tænkes står bag disse episoder. Uha uha. Den slags tanker må man ikke have!

Det er imidlertid historisk veldokumenteret, at Israel har udført angreb på sig selv og deres allierede under falske flag for at motivere deres allierede til at føre krig mod Israels modstandere. Det så vi bl.a. med 9/11-angrebet på USA. Der er også flere dokumenterede eksempler på jøder, der har udført antisemitiske angreb for at styrke det jødiske offerkort. Det beskrev ChaosNavigator i en artikel forleden.

Det er bemærkelsesværdigt, at det mest oplagte spørgsmål i efterforskningen af disse hændelser bliver undgået: Hvem får noget ud af det? Det var ikke palæstinenserne, der fik noget ud af Hamas’ angreb på Israel. Det var Israel. Det er ikke jøderne, der får noget ud af det, når jøder i f.eks. Danmark bliver udsat for chikane. Det er kun jøderne selv (og Israel), der får noget ud af det som følge af det styrkede offerkort. De antisemitiske hændelser fungerer samtidig som en distraktion af opmærksomheden væk fra Israels forbrydelser ved at lade civile jøder udenfor hjemlandet fremstå som sagesløse ofre for ondskabsfulde handlinger. Jeg vil derfor anbefale politiet at også undersøge jødisk-zionistiske grupperinger, når de efterforsker påstande om antisemitisk kriminalitet.

Offerkortet er det suverænt stærkeste kort i både det lokale og det globale magtspil. Når først en gruppe har trukket offerkortet, så er det yderst svært for folk at åbne sindet for den mulighed, at offerkortet er baseret på bedrag og selvangreb. På samme måde er det svært for folk at begribe, at det Israel påstår er selvforsvar i Gaza er baseret på selvangreb via Hamas. Det er et niveau af intelligent, psykopatisk ondskab og manipulation, som hr og fru Danmark simpelthen ikke kan begribe. Og det er derfor, at det virker så effektivt.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 9. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Shyam Mishra)

0 0 votes

Brugervurdering