Da EU officielt genindførte censur i Danmark i strid med Grundloven, kom der nogle små kvæk fra de skatteyderbetalte medier, og så blev den historie glemt, mens censuren blev opretholdt!

Censuren i Danmark blev indført længe før EU fandt det nødvendigti forbindelse med de falske jøders seneste krig i UKraine. Det er noget danske systemkritikere har levet med i snart et årti.

INGEN der siger besættelsesmagten imod får adgang til de skatteyderbetalte medier – kun kontrolleret opposition så man ALTID har styr på begge sider afen offentlig debat -De kalder det intelligens, mens det blot er svindel og socialbedrageri!

https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/kurt-strand-eu-censur-af-russiske-medier-er-uklogt

INGEN af dine skatteyderbetalte lortemedier har fundet detinteressant hvordan, hvornår og hvem i EU fik disse beføjelser over Danmark – hvem er disse personer som kan indføre censur i Danmark helt præcis, og hvorfor bliver de ikke konfronteret af dine “uafhængige”, “frie” og “kritiske” medier?

Som altid er det oplagt – Fordi dine medier spiller på samme kriminelle hold og lader som om de gør hvad de bliver betalt fyrsteligt for, for derefter at glemme alt om den historie!

HVEM I EU ERDET HELT PRÆCIST SOM HAR BEFØJELSER TIL AT GENINDFØRE CENSUR I DANMARK?

Når hverken dine kriminelle medier eller deres trosfæller løftet til berømmelse og valg interesserer sig for opretholdelse af retten til ytringsfrihed – hvis job er det så at sikre disse demokratiske værdier?

Du behøver ikke tænke men får svaret her – Det er dig og din nabo!

Men du er end ikke interesseret i hvem det er som har denne magt over Danmark og dit afkom – Du er en idiot!