B2Cstreamming.com har skabt et stykke software henvendt til lokale onlinemedier over hele verden. En ny SOME platform hvor din lokation er anker for al aktivitet, eller sagt med andre ord, en ny SOME platform med en ekstra dimension af lokation og geografi som springende punkt.

En profil kan kun have ét aktuelt budskab på kortet ad gangen!

LAD OS DYKKE NED I SOFTWAREN
B2Cstreaming.com’s interaktive kort til lokalmedier, giver som vi allerede kender det fra Google Maps brugere mulighed for at oprette markører på et givent kort. Men hvor disse markører er permanente hos Google, er de dynamiske hos B2Cstreaming.com – helt ned til minutter..

Fortsættes under video..


Brugere af B2Cstreaming.com kan oprette en markør på et givent kort, og angive hvornår og hvor længe markøren skal være synlig for offentligheden!

Der kan linkes til Facebook indlæg, begivenhed, artikel i medier, annonce i den blå avis, PDF filer, hjemmeside, online salg, dating profil eller whatever afsender måtte ønske..

På det interaktive kort opererer vi med 2 forskellige typer markører..

1. Den første markør du laver er en “Profile-marker” (profil-markør – herefter kaldet PrM) og markøren er med permanent lokation.

2. Alle de næste markører kaldes “Action-Markers” (aktion-markør – herefter kaldt AcM). Aktions-markører tager udgangspunkt i din profil, men kan placeres på anden lokation, hvis du f.eks. er politiker der taler om en bestemt motorvej eller bygning, eller blot forhandler som i dag sælger på torvet istedet for fra forretningen. AcM markører prioriteres højere end den permanente PrM, i det tidsrum AcM markøren er angivet som aktiv.

Din PrM forbliver online, mens AcM er tidsbestemte dynamiske markører
Hvis en profil ikke har et aktuelt tilbud eller budskab (AcM) vises den permanente markør (PcM) på kortet, mens tilbud, budskaber og annoncer vises i det tidsrum de er gjort aktive (se eksempel i video herover).

Softwaren henvender sig til lokale medier, som i fremtiden kan sælge erhvervs-, forenings- private- og kommunale abonnementer til det interaktive kort i deres lokalområde, og herigennem give de lokale erhversdrivende og foreninger mulighed for at skabe egne tilbud og slagsannoncer på få minutter i lokalavisen.

SKAL IKKE UDSKIFTE EKSISTERENDE LOKALMEDIER MEN BLOT GØRE DE EKSISTERENDE MERE LEVENDE OG MERE DYNAMISKE OG INDDRAGENDE..

Det interaktive kort er ikke tænkt som en udskiftning af eksisterende lokalmedier, men som et supplement til de lokale artikler, og ny potentiel indtægtskilde

Lokale medier kan leje sig ind på B2Cstreaming platform med exclussive rettigheder til deres lokalområde, eller få opsat selvstændig softwarepakke på egen server, og selvstændigt drive det interaktive kort. Kontakt info@B2Cstreaming.com for yderligere information.

Hvis du er sælger og kan sælge B2Cstreaming software-pakke med interaktiv nyhedskort til udenlandske lokalmedier, er der 40% provision og ingen loft.

Vejl. udslagspris inkl. installation på kundens server og 1 års opdatering DKK 3.990,00

Indhent yderligere information her

Leje af B2Cstreaming platform med exclussive rettigheder til udvalgt lokalområde
DKK 1.500,00 pr. måned

Registrerede medlemmer kan tage de interaktive funktioner i brug allerede nu..
https://b2cstreaming.com/create/