JØDEPASSET ER TILBAGE OG OPHAVSMÆND TIL COVID-19 ER IKKE FÆRDIGE MED AT INDKASSERE PÅ FØLGERNE AF DERES EGNE FORBRYDELSER.

Det burde stå klart  for enhver at disse mennesker og deres personlighedsforstyrelse  grådighed, ikke har nogle nedre grænser.

De kan købe hvad de vil, men det er stadig ikke nok!

De vil have du skal være bange for at leve og betale dem for en falsk forsikring, og deres falske præparater som med sikkerhed kun vil forværre situationen for enhver som fæstner tillid til disse parasitter korrumperet af folk som Bill Gates, der ændrer sit navn så det i ASCII kode (Bill Gates III) fremkalder en sum af 666. Manden er sindssyg og hader alle andre mennnesker!

Dybt kriminelle og korrumperet WHO & EU vil presse dette ned over hovedet på hele verden under påskud af det sker i god sags tjeneste, mens de bliver dem som inkasserer på alle parametre. Det og de kriminelle bag skal stoppes – ikke bare for vores generations skyld men i særdeleshed de kommende.

https://www.who.int/news/item/05-06-2023-the-european-commission-and-who-launch-landmark-digital-health-initiative-to-strengthen-global-health-security

Der findes professorer som har undervist på Københavns universitet som siger det hele meget klart. Så snart WHO anbefaler noget – Sig øjeblikkelig nej – det er med sikkerhed til skade og kriminelt.

Fortsættes herunder..
ANMOD BILL GATES OM AT FRIGIVE KILDEKODE TIL STYRESYSTEMET WINDOWS

Manden der påstår, at ville redde hele verden med en ny slags “vaccine” der aldrig er anvendt på mennesker – og aldrig burde – mens han samtidig pure nægter at frigive kildekode til styresystemet Windows, hvor monopolet stadig bliver misbrugt groft – faktisk mere end nogensinde!

Du har sikkert ikke opdaget det, men det software Bill Gates har solgt dig (Windows) har han taget ejerskab over igen – på din PC!

Han kan installere hvad han vil på din PC, fjerne hvad han vil, “opdatere” din PC når han vil, uden at gemme dit arbejde og bestemme hvilke opdateringer du skal have eller kan fjerne igen. Sidstnævnte hvis f.eks. nogle af dine andre programmer ikke virker efter Bills seneste opdatering af hans PC, i dit hjem!

Det er lidt kompliceret, men kort fortalt er din PC ikke længere din hvis du har Windows på den – Bill Gates har kidnappet den, og taget ejerskab over det software han tog penge for at give dig til at starte med.

UHÆMMET GRÅDIGHED ER EN PSYKIATRISK LIDELSE SOM KAN BEHANDLES
Det kaldes uhæmmet grådighed og er den farligste psykiatriske lidelse og personlighedsforstyrelse der findes.

Blandet med psykopati fremkalder den mennesker som Epsteins ven; Bill Gates

Bill Gates er dokumenterbar kriminel i den absolut højest mulige potens – Han får tidligere diktatorer til at fremstå som det rene ingenting, og vi har med sikkerhed stadig ikke set effekterne af disse ukristelige handlinger i uskøn forening med hans sindssyge og korrumperede venner og trosfæller i WHO!

Folk som Mark Zuckerberg, der ligeledes har misbrugt Facebook monopolet og momssvindelvirksomheden til at beskytte Bill Gates og andre pædofile og kriminelle trosfæller. – Du kan læse mere om det militære våben facebook andetsteds på denne hjemmeside.

Bekæmp de aktive ashkenazister forklædt som jøder – de er fjender af Danmark, dansk identitet og menneskeheden!