Det bliver forsøgt dysset ned, men der er flere eksempler på transpersoner, der begår massemord, som kunne være undgået, hvis samfundet tog kønsdysfori alvorligt.

Jeg har tidligere beskrevet, hvordan manifestet fra Nashville-skyderen bliver massivt censureret:

Årsagen til censuren er formentlig, at Nashville-skyderen er en transperson, der har rettet sit had mod hvide kristne. Det harmonerer ikke med det indtryk af transpersoner som normale og terrorister som islamister, som de dybe magthavere ønsker at fremme og fastholde.

Nashville-skyderen er dog langt fra den eneste massemorder, der forinden har udsendt advarselssignaler bl.a. i form af det, der før i tiden var den psykiske forstyrrelse kønsdysfori, men som nu bliver forsøgt normaliseret via den globalistiske propaganda, som ingen i hovedstrømmen tør tale imod. Tag f.eks. massemorderen Randy Stair, der var en ung mand, der identificerede sig som kvinde. Han havde forinden udsendt advarsler om sin massemorderiske plan, men måske fordi han var transperson, så var der ingen, der turde gribe ind af frygt for at blive udskammet for at udskamme en af de nyhellige Baphomet-figurer.

Den meget interessante YouTube-kanal Explore With Us har udgivet en dokumentar om sagen:

Her kan vi se, at Randy Stair forud for sit planlagte massemord i et supermarked i stigende grad identificerede sig som kvinde. Han havde således dameundertøj på under sit normale tøj, da han begik massemord med to shotguns.

Randy Stair identificerede sig ikke kun som kvinde. Han identificerede sig også som en tegneseriefigur, og han var overbevist om, at når han døde, så ville han overgå til det animerede univers. Efter han havde slået flere uskyldige mennesker ihjel i supermarkedet, tog han sit eget liv. Han lever dog næppe videre som tegneseriefigur, da den opfattelse er lige så meget en vrangforestilling som, at han som mand var en kvinde.

Denne og tilsvarende sager viser, at kønsdysfori skal tages meget mere alvorligt, da det er en markør for alvorlige psykiske forstyrrelser med vrangforestillinger, der kan føre til, at de ramte ikke kun forvolder skade på sig selv, men også på andre.

Coverfoto: Unsplash.com (Karollyne Videira Hubert)

0 0 votes

Brugervurdering