Misforstået af hvem?

Kontrolleret Opposition bliver misforstået af mange skriver Per Brændgaard som overskrift til en artikel han gerne vil have betaling for.

Jeg synes det lyder spændende, men gider af princip ikke betale for oplysninger der officielt sigter mod at redde Danmark. Når det så er sagt, er der et andet aspekt som springer i øjnene..

Hvor kommer Pers erfaringer med- og indsigt i kontrolleret opposition fra – Per er en af de nye “Frihedskæmpere”, og han har tilsyneladende i den grad selv misforstået hvad kontrolleret opposition er, al den stund, en stor del af hans tid bliver anvendt i selskab med netop kontrolleret opposition!


Per Brændgaard har med andre ord ikke rigtig nogen forudsætninger for at udtale sig om misforstået kontrolleret opposition, medmindre han selv er eller har været. – Det sidste er slet ikke usandsynligt, da Per før har stået på en mental skillevej mellem rigtig og forkert, og ikke lagt skjul på det!

Per har vist ikke valgt side endnu – han har hverken valgt rigtig-forkert eller rigtig-rigtig – Det er sådan llidt imellem. Jeg skal ikke beskylde Per for at være kontrolleret opposition men forventer og finder det bemærkelsesværdigt, at Per anvender historien til clickbait, og har på fornemmelsen det bl.a. skyldes mig.

Hvis Per også vil være en af de mange “frihedskæmpere” som er bange for den gamle frihedsbevægelse og hellere vil underholde end bedrive rigtig frihedskamp, må han selv om det!

Per Brændgaards Styrke
Jeg har set Per konfontere en af EB’s skodjournalister (Rene) – Det gjorde han pissegodt, og han burde i den grad gøre sig langt mere i netop den genre – Et kamera op i masken på de falske journalister og chefredaktører, med sobre spørgsmål de hader, og opfølgende “angreb” på deres afvisninger af, at skulle være forpligtet til at efterleve tildelte betroet hverv jvf. ublu overførselsindkomst!

De burde jagtes som DR Kontant jagter småsvindlere!

Jeg ville f.eks. gerne se Per Brændgaard konfontere disse parasitter med spørgsmålet om hvorvidt de er uenige i, at deres fornemmeste opgave jvf. gavmildt tildelte overførselsindkomst er, at skaffe Danmark mest optimal demokrati (mere reel politisk indflydelse jvf. teknologi)

Demokrati APP, ja tak – Corona APP, nej tak!

Det er helt oplagt her Brædgaards styrke og værdi ligger for frihedsbevægelsen, og jeg håber han en dag vil forfølge netop denne ekstremt værdsatte, vigtige evne og opgave, som ingen andre Frihedskæmpere desværre kan, gør eller hidtil har gjort sig rigtig i!

Andet eksempel – Spørgsmål til Lars Vesterløkke om hvorfor han og Ritzau skriver anonyme “nyheder” og nægter at oplyse navne på ophavsmænd til det religiøse propaganda!

Der er utallige spørgsmål som står i kø, og ingen som har behøvet at svare – fordi alle danskere (herunder “frihedskæmpere” til dato) er ligeglade eller optaget af støj og kontrolleret opposition!

Den Frie Presse er kontrolleret opposition

Frihedslisten er kontrolleret opposition

Kent Nielsen (og slæng) – tidligere folkeforførere for Stram Kurs  og stram Kurs er ligeledes kontrolleret opposition  

JFK21 er kontrolleret opposition

Frihedsbevægelses Fællesråd er kontrolleret opposition

m.fl.

Fælles for alle ovenstående er, at de fylder befolkningen og frihedskæmpere med støj, i stedet for værktøjer til-, samt selvstændig konfrontation af de kriminelle medier som er de reelle magthavere!

Du kan ikke selv konfrontere magthavere med én eneste sag disse mennesker har præsenteret for dig – og det er ikke tilfældigt!

– Ikke én eneste (du kan ikke undvære dem)

Batchnumre, Mini-nuke, overdødlighed og alverdens andre ting du aldrig ville konfrontere nogen med, hvis du er/var ved dine fulde fem!

Forestil dig Kent Nielsen argumentere for overdødlighed stillet overfor en overlæge i DR TV!

Det er #kukkuk, for der findes utallige sager enhver (læs enhver) dansker kan konfrontere magthavere med – men netop de sager holder ovenstående ledere af de nye “frihedskæmpere” sig sjovt nok fra at beskæftige sig selv og andre med, mens de hver uge inviterer til sociale sammenkomster, pladder og flødeskum – når der altså ikke er juleferie!

Lad mig sige det helt klart så ingen misforstår – Frihedsbevægelsen holder ikke juleferie – det er kun noget en kontrolleret opposition kunne finde på. Man kan ikke holde juleferie fra misbrugte børn, valgsvindel, ulovlige angrebskrige, censur og drab på danske systemkritikere!

Som eksempel på en simpel sag – kan enhver dansker konfrontere magthavere med, hvem i EU det helt præcist er som har genindført censur i strid med Grundlovens §77 i Danmark, og hvornår de fik den slags beføjelser over Danmark?

De indrømmer selv censur er genindført og giver Rusland skylden og EU æren.

Men EU har slet ikke den slags beføjelser over Danmark, og at Danmarks befolkning  stiltiende accepterer magthavernes organiserede grundlovsbrud, fortæller lidt om hvor sølle det står til i nationen!

Vi har aldrig fået af vide hvem i EU det er, og danskerne er så dumme, at de ikke ved deres fiktive friværdi ikke har skyggen af reel værdi uden retten til ytringsfrihed.

Danskere er blevet nogle retarderede plastik-mennesker som har solgt ud af det hele!

Fælles for kontrolleret oppositions følgere er, at de er så vågne de ved noget er galt. Men derfra til at gøre noget selv er meget langt – ovenstående (de nævnte nye Frihedsbevægelser) giver “frihedskæmpere” den nemme løsning hver gang – og løsningen hvor følgerne ikke selv behøver gøre en indsats (udover indbetaling/fremmøde), men kan læne sig tilbage og vente på “lederne” klarer alle problemerne for dem – på besættelsesmagtens præmisser naturligvis (f.eks. gennem opstilling til korrumperet valg – anerkendelse af besættelsesmagten love etc.)

Som du kan se og høre i video herover indrømmer Flemming Blicher tilmed, at medierne er magten i Danmark, men måske mest fordi han bliver nærmest “tvunget” til det – Faktum er, at Flemming Blicher og Frihedslisten siden denne video blev optaget i 2022 – (for mere end 1 år siden) stadig ikke har konfronteret de reelle magthavere i Danmark så meget som 1 gang siden da!

Præcis som de eksisterende politikere siger han det rigtige – men bliver ved med at gøre det forkerte (modsatte).

Kent Nielsen ved medierne har magten og siger det – men hvad gør han i praksis udover at spilde de mest dovne frihedskæmperes tid ,ed underholdning og mobile optagelser og selviscenesættelse – Nada!

Denne kamp kræver at hvert enkelt vågne medlem af Frihedsbevægelsen tør stille sig på egne ben foran DR og kræve rigtige medier. De skal ikke stille sig bag en leder, men stå der på egne og efterkommeres vegne – De behøver ikke gøre krav på andet end rigtige medier!

Frihedskæmpere der bilder sig selv ind at de skulle være fritaget fra ovenstående fordi de “oplyser” (underholder) eller af andre grunde, er ikke frihedskæmpere, men nok snare en del af den kontrolleret opposition!

Frihedskæmpere der ikke har konfronteret hvad Flemming Blicher kalder 1 statsmagt – er med andre ord ikke frihedskæmpere – herunder Flemming Blicher der nu til gengæld er blevet Forfatter til en bog om den Frihedsbevægelse han blev en del af for 4-5 år siden, uden nogensinde at have konfronteret hvad han selv kalder den 1 statsmagt!

#kukkuk

https://perbraendgaard.dk/2023/07/08/sandhedens-sti-bliver-mere-og-mere-smal-saadan-bliver-vi-snydt/comment-page-1/