Brownstone Institute viser, at samfundskritisk intellektualitet endnu ikke er helt afgået ved døden.

Brownstone Institute fortsætter med at udgive nogle af de skarpeste, intellektuelle, magtkritiske artikler. Maryanne Demasi har haft Cochrane-reviewet af covid-19-vaccinerne under luppen. De fleste studier havde en varighed på ikke længere end to måneder, hvorefter placebogruppen også blev tilbudt vaccinen. Andre opgørelser af data fra især Storbritannien efter udrulningen har vist, at vaccineeffektiviteten aftager gradvist efter to måneder og dykker til negativ effektivitet, hvilket således har været umuligt at måde i de studier, der indgår i Cochrane-gennemgangen.

Avanceret videnskabeligt bedrag Brownstone-artiklen citerer en række videnskabelige artikler, der har kritiseret Cochrane-reviewet, og som når frem til andre konklusioner om vaccinernes sikkerhed, ligesom de kritiserer Cochrane-artiklen for at bruge formuleringer, der går imod organisationens eget kodeks. Kritikken handler især om opgørelser af alvorlige bivirkninger. Som eksempel fremhæves et Moderna-studie, hvor ‘alvorlig covid-19’ tæller med som ‘alvorlig bivirkning’, selvom det er et effektivitetsmål, og det forekommer næsten udelukkende i placebogruppen, hvorved de reelle bivirkninger af Moderna-vaccinen bliver fortyndet. Et andet fremhævet problem er, at studierne ventede i fire eller seks uger efter første stik, før covid-tilfælde talte med i statistikken. Det betyder, at mange covid-19-tilfælde kan være forekommet hos de vaccinerede i den første måned, som ikke er talt med i de individuelle studier og dermed heller ikke i Cochrane-reviewet. Det tegner et billede af avanceret videnskabeligt bedrag for at få coronavaccinerne til at fremstå effektive og sikre, mens de reelt er skadelige og usikre.

Brownstone Institute har også interessante artikler om anatomien af den dybe stats censur, covid i den woke tidsalder og forklaring af krisen gennem Jacques Lacan. Jeg vil anbefale psykologer, psykoterapeuter, politologer, sociologer og andre akademiske fagfolk, der stadigvæk besidder evnen til selvstændig, kritisk tænkning, at kaste et blik på disse og mange andre tankevækkende artikler fra det kritiske medie. Det er en spændende tid at være intellektuel. Husk i den sammenhæng også at læse John Pilgers ‘We are Spartacus’-artikel i MintPress News. Det er også værd at dykke ned i samme medies kritiske artikel af det kollektive Vestens afslørende tavshed overfor Israels folkemord i Gaza.

De ultrariges supermagt Pål Steigan har i Steigan udgivet artikel nr. 4 i serien om de ultrariges magt. Den zionistiske magt er bl.a. de ultrariges magt, hvoraf den største magt ligger hos dem, der har konstrueret selve pengesystemet, og der har vi zionistiske bankfolk i førertrøjen. Det kan i den forbindelse også være værd at se antropolog Robert Sepehrs dokumenarvideo ‘The Titanic Secret of Jekyll Island‘. Jekyll Island ligger ud for kysten af staten Georgia, hvor en hemmelig samling af elitebankfolk og politikere fandt sted i 1910, der lagde grundlaget for Federal Reserve System i 1913, et år efter Titanics forlis.

Det er min vurdering, at den dybe pengemagt er skabt og drevet af en åndelig magt, der bedst kan beskrives som satanisk. Der vil aldrig komme fred og frihed i verden, før vi har fået et nyt, retfærdigt pengesystem. Meget af vor tids vanvid skyldes, at de dybe magthavere er ved at omlægge det gamle pengesystem til et nyt baseret på totalitær, teknokratisk, digital kontrol. Løgnehistorierne om coronavirus, coronavacciner og CO2-forårsagede klimaforandringer skal fremme den digitale kontrolstruktur med obligatorisk digital ID og tilhørende totalitær sundhedspas for at deltage i samfundet, som gør det nye økonomiske lydighedssystem muligt.

Det handler samtidig om at sætte sig på magten i denne tidsalder, der er præget af digitalisering og let adgang til information. Den dybe fjendes mål er at gøre os til digitale slaver, hvor vi de sidste 100 år har været deres dollar- og kroneslaver via det globale centralbanksystem. Vi skal således overføres fra ét ondartet til et andet ondartet økonomisk magtsystem.

Hjernevasken i hovedstrømmen I den hjernevaskende og fordummende danske hovedstrømspresse kan vi læse, at USA er blevet angrebet mindst 46 gange i Syrien og Irak de sidste tre uger, uden at journalisterne undrer sig over, hvad USA overhovedet laver i de lande. Derudover er den danske presse mest optaget af at bringe historier om, at det er synd for jøderne, at de angiveligt bliver udsat for antisemitiske angreb, uden at nogen journalister undrer sig over, hvem der dybest set får noget ud af disse angreb, og hvem der i forlængelse heraf så kunne tænkes at stå bag. Det er heller ikke intelligens, der præger Palæstina-tilhængere, når de hylder Hamas’ idiotiske angreb på Israel uden at undre sig over, at det var netop det angreb, der gav Israel undskyldning for at smadre Gaza fuldstændigt. Ak…

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 10. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Khadeeja Yasser)

0 0 votes

Brugervurdering