Mikkel Secher er formentlig freelance “journalist” eller rettere prostitueret professionel løgner for ZION mafia, og vil skrive hvad som helst for en smule guld. Den egenskab ved siden af evnen til at ignorere kritik gennem flere år, har nu reduceret Mikkel Secher til fjende af Danmark, samt massemorder for en fremmede magt og sindssyg religiøs sekt.

Mikkel er formentlig selv aktiv medlem af ashkenazibanden og ikke bare dum – eller i hvert fald ligeså grim på både inder- og ydresiden. Mikkel har med sin professionelle løgn og énsidige propaganda for det folkefærd der købte sig til magten i Danmark af statsbankerot Frederik VI i 1813, og fik fulde borgerrettigheder i 1814, været ophavsmand til utallige bevidste og ondsindede løgnehistorier med skade for dansk identitet, befolkning og nation for øje.

Mikkel Secher er med andre ord en landsforræder for en fremmede magt og sindssyg religiøs sekt. Han har utallige danskeres liv på samvittigheden med hans løgnehistorier og den kriminelle censur mod hans og besættelsesmagtens kritikere.

Vi kan ikke lade den klamme pædofilbeskyttende og sindssyge anti-dansker fortsætte hans medvirken til angreb på dansk identitet og nation, og han skal derfor fjernes eller uskadeliggøres for Danmarks skyld. Manden er blevet advaret mod at fortsætte det kriminelle virke over 100 gange, men han fortsætter uden at ville stille op til eller videreformidle kritik.

Det går ikke længere!

Mikkel Secher skal ikke være her længere. Smæk ham et par på kassen og smid ham i havnen, og gør det igen hvis han kommer tilbage.

Vær varsom med nedenstående adresse – Du skal efterchecke meget grundigt det er ham som bor på adressen, før du angriber det landsforræderiske pædofilbeskyttende svin.

Mikkel Secher Lyngby (ekstra check)
Elmevænget 9
4600 Køge