NARKOMANEN MARIA..
Vi kender formentlig alle typen der stjæler i butikker og end ikke rigtig lægger skjul på det, fordi deres afhængighed af et givent substans, tvinger dem ud i kriminalitet og nødvendigheden af, at skaffe sig penge på uærlig vis!

Men det er formentlig samtidig de færreste som ved, at det er præcis denne type menneske man har placeret på posten som Generaldirektør for Danmarks Radio, og tildelt en fuldkommen ublu overførselsindkomst tæt på 4 millioner kroner om året.

GRÅDIGHED ER EN PSYKIATRISK LIDELSE..
Det sidste er Maria Rørbye Rønns narko – Hendes afhængighedsforhold til den massive overførselsindkomst, har gjort Maria Rørbye Rønn til den sølle narkoman der stjæler i supermarkedet for at overleve.

Maria Rørbye Rønn er opdaget, konfronteret og udstillet – men fortsætter med at stjæle fra køledisken og håndtasker placeret i indkøbsvogne af uanede danskere!

RELIGIØST ORGANISEREDE VALGSVINDEL..
Maria Rørbye Rønn og dybt kriminelle DR har gennem 4 år bevidst fortiet alvorlige beskyldninger om medvirken til religiøst organiserede valgsvindel – Hun og 4 milliarder kroner dyre DR med public service forpligtelse, mener i virkeligheden ikke denne forpligtelse skulle hidrører alvorlig kritik og beskyldninger mod Maria og DR selv, hvorfor al kritik af den religiøst besatte institution kommer fra egne trosfæller og er iscenesat.

..Kritikere får ganske enkelt ikke adgang til den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade, som Maria og hendes kriminelle venner har taget patent og monopol på – i klar strid med de aftalte spilleregler, og som de udfylder med løgn, støj og propaganda til gavn for en sindssyg religiøs sekt og besættelsesmagt i Danmark!

MEDIEVALGTE ASHKENAZISTER..
Dine politikere er medievalgte religiøse trosfæller til de kriminelle “journalister” på ublu overførselsindkomst, og politikere bliver løftet til berømmelse og valg af de skatteyderbetalte parasitter som har den frækhed at kalde sig journalist, og som samtidig misbruger skatteydernes penge til bekæmpelse af religiøse modstandere med politiske ambitioner!

Danskere betaler hvert år hvad der svarer til en god lille ferie for, at blive løjet direkte op i masken af nogle simple pædofilbeskyttende socialbedragere og valgsvindlere med storhedsvanvid. Ganske få tør konfrontere de socialbedrageriske falske jøder som har besat chefredaktørstolene samt spaltepladsen mens de fører Danmark sikkert mod 3 verdenskrig – De er Danmarks sande fjender!

AT SIKRE DANMARK ET SÅ OPTIMALT DEMOKRATI SOM MULIGT..
DR og SAMTLIGE øvrige danske medier NÆGTER PURE at forfølge deres fornemmeste opgave (sikre Danmark optimalt demokrati), og det er selvfølgelig ikke svært at undlade – hvis man får ml. DKK 70 – 300.000,00 af skatteydernes penge hver måned – for at være ligeglad!

De stiller ikke op til kritik, og behøver ikke så længe de kan fastholde befolkningen i rollen som ignoranter, ligesom de fastholder Danmark bevidst i forældet og religiøst-korrumperet repræsentativ pseudo-demokrati for personlig vindings skyld!

STRAFFELOVEN §99
Maria Rørbye Rønn, DR, Kulturminister og de andre socialbedrageriske falske jøder og valgsvindlere er anti-danskere og varetager Israels global-religiøse interesser på bekostning af Danmark, eller hvad man juridisk kalder landsforræderi.

De er en besættelsesmagt og de skal ikke være i Danmark mere, men hjem til ashkenaziland og leve af religiøs nepotisme og organiserede kriminalitet derfra.

Maria Rørbye Rønn er medskyldig i alt fra religiøst organiserede valgsvindel til ulovlige angrebskrige og drab på danske systemkritikere. – Maria skal hjem til ashkenaziland, og du har en fædrelandsforpligtelse til, om ikke at hjælpe hende på vej, så i hvert fald bringe hendes religiøst organiserede kriminalitet og ondsindet løgn til dine naboer til ophør!

JanMaxbrik