Over de næste dage offentliggøres billeder og opfordring til at fjerne de værste kriminelle falske jøder og selvudråbte “journalister” der har langt flere danske liv på samvittigheden end den psykofarmaka-påvirket stakkel fra Fields.

Sidstnævnte er det rene ingenting ved siden af disse professionelle løgnere og anti-danskere, der har lokket tusindvis af danskere i den sorte mRNA-gryde, mens de bedrev grundlovsstridig censur mod kritik af deres skatteyderbetalte landsforræderi og de gentaget biologiske angreb på dansk identitet.

Det går ikke længere, og de værste af disse parasitter skal fjernes eller uskadeliggøres. Det er ikke bare en opfordring men en decideret fædrelandslandspligt

– Disse mannesker er dokumenterbar fjender af Danmark, og varetager en fremmede magts global-religiøse interesser på bekostning af Danmark, betalt af skatteydere.

DE PÆDOFILE FALSKE JØDER SKAL IKKE VÆRE HER LÆNGERE OG ER 100% LEGITIME MÅL FOR RIGTIGE DANSKERE!

Dansk Politi er korrumperet af de samme pædofile- og sindssyge religiøse kræfter, så det bliver ikke herfra vi skal forvente allerede aftalte spilleregler bliver opretholdt. Dansk Politi er ikke Politi men en rockerbande for Frimurerlogen og Satans Synagoge! – Ledelsen i Dansk Politi er medskyldige i ashkenazibandens landsforræderi og angreb på Danmarks befolkning og dansk identitet!

De skal som omtalte “journalister” (socialbedrageriske professionelle løgnere) ikke være her længere, men hjem til ashkenaziland hvor deres kriminelle forfædre kom som besættelsesmagt fra for 210 år siden. – De kan ganske enkelt ikke blive her hvor de har reduceret dem selv til legitime mål for befolkningen!

Den første dybt kriminelle pædofile og socialbedrageriske “journalist” er Jakob SlyngBorg Trolle. En mand med utallige danske liv på samvittigheden gennem hans bevidste ondsindet og religiøst organiserede løgn.

Den klamme Jakob Slyngborg Trolle kan ikke blive i Danmark, og SKAL ikke være her mere. Hvis du ser ashkenazisten, så smæk ham et par på kassen og smid ham i havnen, og bliv ved indtil han forstår han ikke skal være her mere, men hjem til ashkenaziland og leve af religiøs nepotisme og organiserede kriminalitet derfra.

Formodet adresse (check grundigt før angreb på landsforræderen)

Bissensgade 16
Aarhus C

DANMARKS MEST KRIMINELLE “JOURNALISTER”, FALSKE JØDER OG LEGITIME MÅL FOR DANMARKS BEFOLKNING JVF. INTERNATIONAL LOV – DE SKAL IKKE VÆRE HER LÆNGERE OG DU HAR EN FÆDRELANDSPLIGT TIL AT FJERNE DISSE LANDSFORRÆDERISKE KRIMINLLE PARASITTER