Flemming Blicher og Frihedslisten har været til Folkemøde på Bornholm. Det fik han som vanligt ikke meget ud af og man både kan og skal undre sig over hvorfor Flemming Blicher insisterer på at bruge hans egen og andres tid på valgsvindlere og ikke de kriminelle medier som vælger valgsvindlerne blandt deres religiøse trosfæller.

Flemming har lavet en video fra Fokemødet 2023 hvor han kommer frem til det samme som den gamle frihedsbevægelse sagde og synliggjorde i 2016 med konfrontation af Ulrik Haagerup og Anders Samuelsen på Folkemødet dengang!

Ovenstående video med Flemming Blicher er fra 2022 hvor Jon Knudsen havde skrevet en bog og holdt foredrag – og nu har Flemming Blicher også skrevet sin første af 3 bøger, med sine 3-4 års erfaring fra frihedskampen og Youtube.

Bogen hedder illusionen om Danmark, og er i min optik skrevet af en mand, som stadig ikke har ramt kaninhullets bund, trods alle informationer er tilgængelige og serveret for ham. Flemming er “forandringskonsulent” (med hans egne ord før han blev “frihedskæmper”) i mine øjne er han skuespiller og folkeforfører, og præcis det samme som vi allerede har – lynhurtig på blokeringsknappen og med et anstrengt forhold til sandheden.

Flemming og Kent som nu begge er officielt enige i medier er 1 statsmagt – undlader konsekvent at konfrontere 1 statsmagt, og bliver ved! – Præcis ligesom eksisterede politikere siger de ét, og gør noget andet!

Hvor længe de kan finde et publikum til dette tidsspilde må Guderne vide, men at det allerede har stået på for længe burde være klart for enhver.

Det er over 1 år siden Flemming stillede sig op og sagde ikke bare sandheden, men også hvor der skulle sættes ind – Hvad har han gjort i praksis?

Hvor mange gange har du set Flemming og Kent Nielsen konfrontere dem de erkender har og er magten?

#ZERO

Flemming kunne ikke tage mere fejl når han siger “organisering” for så snart du laver en organisation eller forening, bliver den infiltreret af fjenden, der ikke vil organisationens bedste, og forsøger at få organisationen til at fremstå som noget middelklassen med sikkerhed vil tage afstand fra – f.eks. vold, hærværk eller hætteklædte bøller og hooligans i Københavns gader!

Hvis danskere ikke vil, kan eller gider stille sig på egne ben og tage f.eks. permanent opstilling i form af individuel fakkeloptog foran troldefabrikken DR, hvor man kræver ledelsen giver skatteyderbetalt spalteplads til deres kritikere og kræver rigtige medier til deres nabo og efterkommere – Kan denne kamp ikke vindes under vold. Der skal ikke være nogen leder af modstands- og frihedsbevægelsen – det er hele humlen (ingen grupperinger at infiltrere som middelklassen kan tage afstand fra – kun enkeltpersoner og familier)

– Vi skal have eller i hvert fald gradvist tættere på ægte demokrati hvor min stemme ikke er mere værd end din, og hvor virksomheder og fremmede stater ikke kan korrumpere pædofile politikere og ledere til at misbruge dansk forsvar og lave biologiske forsøg og angreb på befolkningen og vores identitet!

Flemmings nye bog koster DKK 249,00, men den fritager dig ikke din fædrelandspligt fra, at skulle konfrontere de skatteyderbetalte medier som fastholder din nabo i rollen som “ufrivillig” nazist og ignorant for personlig og global-religiøs vindings skyld.