Dansk identitet er under massivt angreb fra besættelsesmagten, som gennem årtier har bedrevet bevidst ondsindet demografisk oversvømmelse. Noget de ikke selv gør hjemme i Israel hvor også dansk udenrigspolitik helt åbenlyst dikteres fra!

https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE16189017/vi-skal-vaere-klar-til-en-situation-som-i-2015/

Oprustning i grænselandet sker samtidig med man har genindført jødepasset i 80 nationer, men det er sikkert bare en tilfældighed!

Danmark er en proxystat for Israel og bliver misbrugt til at forfølge sindssyge ashkenazijøders global-religiøse målsætning om noahide laws. En verden hvor de er herrefolk, og en verden som fuldstændig matcher hvad deres trosfælle Adolf Hitler forsøgte at opnå for 80 år siden – det er de samme familier, det samme tankegods og de samme menneskelige værdier (eller mangel på samme) som ligger bag. De samme som høster frugten!

https://www.google.com/search?q=hitler+var+jøde

Videoen herover er klippet sammen som Ekstra Bladet laver “journalistik”. Du skal ikke tro på noget af det. Heller ikke når Poul Seitz-Madsen siger der ikke er navneforbud i en sag hvor en mand er sigtet. Navneforbud er noget som kommer efter en tiltale og bliver afsagt af en dommer og ikke Politiet. Poul Madsen er enten selv ubegavet eller formoder dem han taler til er!

Tag bare udgangspunkt i det sidste, for det landsforræderiske logeaffald; Poul Seitz-Madsen har deltaget i utallige meget alvorlige forbrydelser mod nationen og den danske befolkning – herunder det biologiske angreb, den organiserede censur og udskamning af mRNA-kritikere! – Poul har deltaget i religiøst organiserede valgsvindel samt karaktermord og drab på Yahya Hassan – Poul skal ikke være her længere, men skal hjem til ashkenaziland og leve af religiøs nepotisme og organiserede kriminalitet derfra.

Som aktiv medlem af en besættelsesmagt, er Poul Seitz-Madsen jvf. International lov et legitimt mål for rigtige danskere og danske patrioter. Poul Seitz-Madsen kan med andre ord ikke blive her!

Jeg skal derfor på det kraftigste opfordre kriminelle Poul Madsen til at skride hjem til hvor hans kriminelle forfædre kom som besættelsesmagt fra i 1813

Poul Seitz-Madsen
Paulas Passage 3, 10. 0002
1799 København V

They don’t really care about us..