FRA ASHKENAZI TIL KZ-FANGE

Dette er historien om, hvordan den danske besættelsesmagt har forvandlet egne nazi-trosfæller til KZ-fanger, og den dag i dag forsøger at opretholde løgnen.

Det er ikke mange år siden bogen “Skibet fra Helvede” kom op til overfladen, og fik massiv gratis reklame i religiøst besatte medier til afvikling af foredrag rundt i landet på biblioteker og i forsamlingshuse.

Man behøver blot kigge på forsiden af bogen for at finde den første løgn. Her tilkendegives det på dramatisk vis, at prammen drev i land på Møn, mens der findes billeder af den slæbebåd som trak prammen i land…

Billeder fra Prammen – www.ove-christiansen.dk

Men inden vi fortsætter skulle vi måske lige høre hvad de to forfattere siger om sagen og bogen..På dette tidspunkt i historien var for datidens verdens største evakueringsplan af tyske interesser i øst sat i værk; Operation Hannibal. Nazister og civile stod i kø for at flygte fra  Polen og Rusland som allerede på dette tidspunkt havde besejret nazityskland.

Og det bogen fortæller dig er, at de tyske nazister lod KZ-fanger flygte før dem selv. Faktisk skulle de ombordværende på Skibet fra helvede have været med krydstogtskibet “Wilhelm Gustloff”, som de desværre ikke nåede..

Wilhelm Gustloff var en del af Operation Hannibal og mellem 8-10.000 mennesker døde da en sovjetisk ubåd sank det tyske krydstogtskib, som KZ-fangerne fra Møn altså ikke nåede at komme med.

Hvor mange af de øvrige ombordværende på Wilhelm Gustloff som også var KZ-fanger vides ikke, men det er formentlig ikke mange, da denne historie i såfald havde været langt mere interessant for ikke bare de to forfattere men måske i særdeleshed publikum.

Herunder en lille video om Wilhelm Gustloff..


De stakkels KZ-fanger ombord på Skibet fra Helvede, var heldigvis ikke alene ombod på prammen, men havde tyske politifolk med sig..


Pram i Klintholm Havn maj 1945 | Mandemarke.dk

Derudover viser en række billeder fra prammen, at KZ-fangerne havde været så heldige, at få lov til at beholde deres hår.

Det eneste billede der optræder i bogen af hvad danske skoleelever forbinder med en KZ-fange, er slet ikke taget af en dansker, men af en amerikansk CIA agent.

Billedet er formentlig end ikke fra Danmark..

THE RESCUE OF INMATES OF STUTTHOF CONCENTRATION CAMP IN DENMARK, MAY 1945 | Imperial War Museums (iwm.org.uk)

De ombordværende på Skibet fra Helvede var åbenlyst ikke KZ-fanger, men snare ashkeNAZISTER som dine magthavere og besættelsesmagten i Danmark.

Du kan finde en lang række billeder fra “Prammen fra Møn” som historien også kaldes her..

Billeder fra Prammen – www.ove-christiansen.dk

Hitler’s Generals in the West German Army – YouTube