Den dybt kriminelle falske jøde, anti-dansker og socialbedrager Henrik Qvortrup bliver igen reddet af Frimurerlogen og Noahide laws. En dommer fra Frimurerlogen og ashkenazibanden fritog Henrik Qvortup fra straf, mens de dømte en kvinde for forbrydelser Henrik Qvortup har et økonomisk motiv- og er ophavsmand til!

Hvis kvinden skal idømmes en straf skal ophavsmand med økonomisk motiv ligeledes, men Pædotiet forsøger at undgå at skulle passe deres arbejde i også denne sag, fordi Henrik Qvortup er en del af besættelsesmagten og underlagt Noahide Laws.

Henrik Qvortup er en vaneforbryder og den eneste grund til han kun har 1 plet på sin straffeattest, skyldes den kriminelle og religiøst korrumperet ledelse i dansk Pædoti og de rabiat-religiøse og nepotistansatte dommere.

Dansk Pædoti ønsker ligesom “dommeren” ikke at retsforfølge deres kriminelle trosfælle!

Derfor er der dags dato indgivet politianmeldelse mod Henrik Qvortup for medvirken i denne sag hvor han slap for at vidne, og i bestræbelser på, at få dansk Pædoti og domstole til at efterleve de allerede aftalte spilleregler om retsstat, og ikke de Noahide laws man i skjul praktiserer til gavn for besættelsesmagtens medlemmer!

https://b2cstreaming.com/hvad-er-noahide-laws/