Protesterne mod Israel tager til i styrke. Også i Israel foran Netanyahus bolig. Sydafrika tager førertrøjen på i kampen mod WHO.

Forbrydelserne mod Gaza bliver mødt med kæmpedemonstrationer i Washington, Paris, London og flere andre byer. I Paris går folket på gaderne i store antal, selvom det i Frankrig er blevet gjort ulovligt at demonstrere for Palæstina. Billeder fra demonstrationer i Washington viser demonstranter med skilte med teksterne “Jews against apartheid” og “Apartheid is not a Jewish value! Ceasefire now!“. Selv i Israel er der store protester, hvor israelere protesterer foran Netanyahus residens og kræver hans afgang. Hamas’ angreb på Israel kommer særligt belejligt for Netanyahu, da det distraherer fra den store interne kritik, han har mødt efter at have afskaffet demokratiet og retssikkerheden i jødernes hjemland. Det er dog her værd at huske på, at Netanyahu blot er en brik i et endnu dybere magtspil, der meget vel kan omfatte, at Israel bliver ofret ‒ i hvert fald forbigående ‒ i den kommende krig med de arabiske-muslimske nationer.

18 FN-chefer og ledere af internationale velgørenhedsorganisationer har offentliggjort et samlet opråb om konflikten i Israel og Gaza. De kræver øjeblikkelig humanitær våbenhvile. Det beretter DR. FN-cheferne gør opmærksom på, at Israel har udført over 100 angreb mod sundhedsfaciliteter i Gaza siden krigens begyndelse. Israel har også dræbt 88 nødhjælpsarbejdere fra FN. Selv den berygtede direktør og diktator for WHO, Tedros, har underskrevet erklæringen.

MPN beskriver, hvordan den israelske avis Local Call for nylig lækkede et officielt israelsk regeringsdokument, der anbefaler, at Gazas befolkning på 2,3 mio. mennesker forflyttes med tvang til Sinai-halvøen i Egypten. Det underbygger, at Hamas-angrebet var iscenesat af Israel som undskyldning for at igangsætte planen. MPN har også udgivet nye artikler om Israels hasbara-propaganda og jødernes bizarre projekt med at slå en ung ko ihjel og sprede asken i det område, hvor deres tempel skal opbygges, inden verden vil falde på knæ og tilbede jøderne som ledere af den nye verdensregering og være taknemmelig for at være deres lydige slaver under Noahid lov.

Patrick Lawrence beskriver i Steigan, hvordan de, som modsætter sig Israels grusomheder, bliver ramt af anklager om antisemitisme. Spørgsmålet er, hvor mange sundhedsfaciliteter Israel skal smadre i Gaza, og hvor mange uskyldige kvinder og børn Israel skal dræbe, før man kan kritisere Israel uden at blive hængt ud som en irrationel, hadefuld konspirationsteoretiker.

Afrika ud af WHO På WHO-fronten har Sydafrika taget førerrollen i ‘Exit WHO’-arbejdet. Steigan beskriver, hvordan Sydafrika med advokat, aktivist og journalist Shabnam Palesa Mohamed i front, nu kører en kampagne for at få afrikanske lande til at trække sig ud af WHO.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 6. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Huzaifah Patel)

0 0 votes

Brugervurdering