Tænk hvis Anders Fogh Rasmussen fandt sagen i Ukraine så vigtig, at han ville arbejde gratis.

Anders var generalhullumhajs i NATO dengang Ukraine blev udsat for statskup, og man afsatte den i hvert fald officielt folkevalgte præsident.
Anders Fogh Rasmussen han også været på landets lønningsliste nærmest lige siden.

Mette Frederiksen tømmer statskassen uden befolkningens mandat til finansiering af den seneste tåbelige krig for zion mafia, og en del af pengene går så til aflønning af Anders Fogh Rasmussen, som trods alt ikke kan eller måske vil “arbejde” gratis for “den gode sag”.

Anders Fogh Rasmussen er skyldig i overtrædelse af den nye påvirkningslov, men vi har som bekendt ikke retsstat med derimod Noahide Laws, hvor et særligt folkefærd er hævet over de aftalte spilleregler, fordi de har besat alle vigtige poster som skulle forhindre dem i at være det!

Fortsættes herunder..

TYVERI FRA STATSKASSEN
Mette og hendens landsforræderiske trosfæller stjæler fra statskassen. Stjæler fordi hun i stedet for Demokrati APP påtvinger folk en Corona APP! – Medievalgte og ikke folkevalgte Mette Frederiksen er blevet teknologisk overflødiggort ca. dengang Yahya Hassan blev født – Men hun og besættelsesmagten fastholder Danmark bevidst i forældet og religiøst korrumperet repræsentativt pseudo-demokrati for personlig- og religiøs vindings skyld!

Mette har ikke befolkningens mandat til deres seneste og på enhver måde dyre krig – de fire foregående landsskadelige angrebskrige taler vi ikke rigtig mere om, og mest som følge af udfald og resultat – lad os se det i øjnene – Danske politikere er elendige til krig – men bliver alligevel ved!

Mette Frederiksen er i dag blevet politianmeldt for tyveri fra statskassen i forbindelse med hendes gentagne indhug til finansiering af ashkenazibandens krig i Ukraine. Det er heller ikke dene gang Danmarks krig, men de sindssyge ashkenazister som stod bag forfølgelse afrigtige jøder allerede i 1933 da de hjalp Hitler til magten (transfer agreement).

INGEN DEBAT OM FORÆLDET DEMOKRATI
Ikke én eneste debat om hvorfor Danmark skal fastholdes i forældet demokrati har vi fået, trods valgsvindlerne kalder mediestøtte og licens for “demokratistøtte” – Der findes ikke nogen mere anti-demokratiske (og racistisske) end danske medier og de falske jøder som har besat dem!

Alle kritikere af covid-19 “vaccine” er blevet offentligt hængt ud af skatteyderbetalte medier som samtidig genindførte grundlovsstridig censur i systematisk form. Vores demokrati bliver forværret og forringet i stedet for forbedret!

Spærretid, Jødepas, Aflusning, Fællesbad, Censur, Propaganda, Angrebskrige, Drab på danske systemkritikere (Yahya Hassan) – Næææ, danskere er skam ikke nazister – ikke  teoretisk i hvert fald!

Den religiøst korrumperet ledelse i Dansk Pædoti, ledelsen i Forsvaret samt ledelsen i Hjemmeværnet er gjort juridisk og økonomisk medansvarlig for disse tyverier fra statskassen til finansiering af ashkenazibandens seneste ulovlige krig, valgsvindel og terror!

De er anmeldt for overtrædelse af straffelovens kapitel 16 og 28 som handler om henholdvis misbrug af betroet hverv samt simpel berigelseskriminalitet. Mette er ikke folkevalgt men medievalgt – hun har ingen legitime beføjelser, og medvirker aktivt til religiøst organiserede valgsvindel!

Dine medier kommer ikke til at fortælle om politi-anmeldelse, og dine svært kriminelle og pædofile pædotidirektører og logeaffald kommer ikke til at reagere – de lader som om kritik og anmeldelser mod dem ikke eksisterer – de er mentalt alvorligt ude af balance og kan af samme grund ikke stille op og sige anklager imod – de gemmer sig ligesom kriminelle og socialberageriske chefredaktører og journalister – og håber problemet bliver fjernet, i skjul – mens du bilder dig selv ind at være mere og andet end nyttedyr for ashkenazibanden og Satans Synagoge!