Når skatteyderbetalte og religiøst besatte TjekDet som bedriver lovstridig censur mod rigtige kritikere fortæller, at Pizzagate og forbindelser mellem Frimurerlogen og organiserede pædofili er en konspirationsteori, skyldes det udelukkende, at de ganske enkelt ikke anerkender de mange beretninger fra folk som selv har været en del af logen.

Som f.eks. det du kan se i den 5 timer lange video fra en tidligere X-factor vinder og Whistleblower herover. En video som konstant bliver fjernet fra Youtube fordi den strider mod momssvinndelvirksomheden’s Youtube’s interne regler, der ligesom facebooks interne regler, for længst har reduceret Grundloven og International lov om retten til at ytre sig til værdiløse!

Det er ikke hverken dansk eller International lov som gælder på monopolerne facebook, youtube og Google – det er Noahide Laws!

..Og man både kan og skal undre sig over hvorfor de afviser alle beretninger, fordi de samme mennesker ikke har skyggen af problemer med, at tildele den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade til helt almindelige mennesker som f.eks. ud af det blå beskylder Hvideruslands magthavere for valgsvindel.

Foruden de systemkritikere fra Rusland, Iran og andre lande på listen over Israels fjender, som i modsætning til danske kritikere dagligt tilbydes adgang til den skatteyderbetalte sendeflade og spalteplads i danske medier – Forskellen er, at disse udenlandske kritikere er falske jøder ligesom de kriminelle “journalister” som allerede formidler deres global-religiøse propaganda og professionelle løgn gennem danske medier!

Skatteydebetalte TjekDet er foreningen hvor det er formanden (Lisbeth Knudsen) som vælger medlemmerne, og derefter underlægger dem tavshedspligt i sandhedens hellige navn!

Fortsættes herunder..

Det er dybt perverst, og det foregår lige for øjnene af alle de bidragsydende danskere.

TjekDet gør intet som forening for at få betalende medlemmer – de lever af skatteyderne og behøver ikke. Det er altså udover perverst, simpel socialbedrageri – og det er religiøst organiserede kriminalitet, samt åbenlyst for enhver som stadig kan åbne deres øjenlåg for den fiktive friværdi der tynger dem!

LEGALE KONSPIRATIONSTEORIER HAR ALTID SAMME LANDMAND SOM HØSTER FRUGTEN
Mængden af “legale” konspirationsteorier som har fået spalteplads og sendeflade i de kriminelle danske og skatteyderbetalte medier er endeløs, og TjekDet lader simpelthen som om de ikke ved hvad ordet “konspirationsteoretiker” betyder, og forsøger helt bevidst at anvende ordet som et skældsord, rettet mod dem de er uenige med, og finansieret af besættelsesmagtens tyveri fra skatteydere (foruden fra klasselotteriets overskud – hvorfor du fremover aldrig skal støtte dette utvivlsomt falske jøde- og svindelforetagne).

Det er ALTID den samme landmand som høster frugten af dine “nyheder”, de bevidste “fortielser”, censur og løgne!

Og hvis du tænker lidt over det, er det sjovt nok også altid de samme som har gavn af “terror” i Vesten foruden Muhammedkrise, finanskriser og krige – De samme som stod bag USS Liberty, Lavon Affair, 9/11, AIDS og COVID-19

Det er ikke kun TjekDet som bevidst anvender ordet “Konspirationsteoretikere” bevidst som skældsord og faktuel nonsens – det skatteyderbetalte Sovende Får som løfter den kontrolleret opposition til berømmelse blandt knapt så begavede “frihedskæmpere”, og alle de andre falske jøder og aktive medlemmer af besættelsesmagten gør præcis det samme – det er deres strategi (en god gamle strategi som har virket for dem tidligere), og de er som sagt kollektivt sindssyge med storhedsvanvid.

De er overbevist om ingen kan gennemskue hvad de laver, fordi deres forfædre gjorde det samme som dem før Internet, hvor de kunne slippe afsted med det!

Fortsættes herunder..

Tillad mig at opliste bare et fåtal af de legale konspirationsteorier TjekDet og de falske jøder og ashkenazister ikke bare er tilhænger af, men er direkte ophavsmænd til, og har fået danske “konspirationsteoretikere” (hr. og fru Danmark) til at tro på..

 • Saddam og masseødelæggelsesvåben (den nok mest kendte)
 • Russisk indblanding i dansk demokrati og valg (der er ingen forskel på rød/blå)
 • Assads giftgasser og destruktion af egne hospitaler, skoler og børnehjem
 • Syriens hemmelige politi korrumperet af Alawitter (Semitter)
 • Skripal-sagen (med politimanden Nick Bailey to forskellige steder på samme tid)
 • Irans Attentatplaner i Danmark
 • Valgsvindel i Hviderusland
 • Assad som global-økonomisk hovedskurk (Panama Papers)
 • Gaddafi og hans angreb på civil befolkning (gold dinar, man made river etc)
 • Ruslands angreb på egen gasledning et sted hvor Danmark kan nægte dem inspektion af skader på egen ejendom
 • Og mange mange flere..

Når dine kriminelle medier f.eks. kalder det en sprængning af dæmning i Ukraine og ikke terror, burde det stå soleklart for enhver, hvem der i virkeligheden stod bag terroren – igen!

TjekDet og “Eksperterne”
I den skatteyderbetalte artikel om Onkel Klam fra det kriminelle og religiøse beskæftigelsesprojekt TjekDet, optræder 2 “eksperter” i konspirationsteorier
(to helt nye “eksperter” som kan tilføjes rækken af andre nye “eksperter” i social dannelse, digital adfærd, sociale medier, Internet og alle mulige andre ting man kan beskæftige kriminelle trosfæller med) #kafka

– Hvor mange af de ovenstående og nævnte “legale” konspirationsteorier disse to nye “eksperter” har “forsket” i kan jeg svare hurtigt og klart på – nul (0) – De er nemlig hverken eksperter eller forskere – de er nepotistansatte falske jøder og professionelle løgnere fra Satans Synagoge med kollektivt storhedsvanvid og sindssyge.

https://www.tjekdet.dk/indsigt/kritikere-af-onkel-reje-anklages-vaere-konspirationsteoretikere-og-forbindelsen-er-til-faa

Den ene af de to “eksperter” Kasper Grotle Rasmussen er direkte ubegavet. Han har sammen med kriminelle TV2 tidligere sat en artikel op, der skulle redegøre for pizzagate, og artiklen var så elendig, gennemhullet og direkte klam, at TV2 efterfølgende har fjernet den. – Nu er han her igen!

Hvis du læste den artikel fra TV2 og brugte bare 30 minutter på research af pizzagate, ville du med 100% sikkerhed vide hvad Kasper Grotle Rasmussen er, ved siden af socialbedrager og falsk “ekspert”

Fortsættes herunder..

Connie Ringgård er ikke ophavsmand til afsløringer omkring Onkel Reje
TjekDet udråber som dine øvrige kriminelle medier Connie Ringgaard som en slags leder bag “angreb” på kriminelle DR og Mads Geertsen alias Onkel Klam – Det er Connie Ringgaard ikke, og har aldrig været i andet end egen selviscenesættelse.

– Connie Ringgaard og den Frie Presse er kontrolleret opposition, som medio april overtog “lederrollen” af kritik og “angreb” på egen foranledning, uden nogensinde at have afsløret noget som helst om Mads eller konfronteret ham og DR før da!

Besættelsesmagten vil gerne styre begge sider af den offentige debat, og dette er blot en af måderne man gør det på. Måske interessant i forbindelse med chefen for Wagnergruppen,  der bestemt heller ikke har haft problemer med at få spalteplads i de kriminelle danske medier!

Connie har ikke ville tale med TjekDet og tilsyneladende heller ikke ville henvise til de rette ophavsmænd bag afsløringer og kritik af DR og Onkel Reje – Go figure!

Frimurerlogen er styret af det kollektivt sindssyge folkefærd der købte sig til magten af en statsbankerot Frederik VI i 1813, og fik fulde borgerrettigheder året efter.  Folkefærdet der lige siden har levet af religiøs nepotisme og dumme danskere!

Download video øverst i artikel her (højre-klik og “gem som” – ca. 450 MB)