Der er også noget rigtig galt med denne historie 

I Danmark har vi ikke pressefrihed som det første. Vores medier er religiøst korrumperet af zionister, og de giver ikke taletid, spalteplads og sendeflade til rigtige kritikere af det religiøse monopol – kun kontrolleret opposition de selv har sat i verden. Folk som Rasmus Paludan til eksempel!

Tværtimod bedrives der som vi lige har set med “vaccinerne” bevidst og grundlovsstridig censur mod bl.a. kritikere af Covid-19 “vaccine”. Det er så åbenlyst, at TV2 og DR linker til Al queda talsmænd på Twitter, mens de i artiklen under retfærdiggør Donald Trumps udelukkelse fra Twitter!

Der er ikke nævnt noget man kunne opfatte som en trussel i DR’s artikel, og ligesom med historien om Johanne Schmidt-Nielsens pornobilleder, skal vi igen høre om folk som ender i psykiatrien for at udfordre magthavere – i dette tilfælde to valgvindlere og medlemmer af en besættelsesmagt og sindssyg religiøs sekt!

Er Tyrkiet værre end Danmark Özlem Cekic? – Danmark som lige har aflivet Yahya Hassan med potentielt dødbringende præparater mod hans vilje og i strid med FN menneskerettigheder artikel 5 – uden du Özlem Cekic sagde et kvæk?

Ingen dato og diffus lokation for afvikling af retsmøde i artikel, foruden der ikke oplyses hvorvidt manden der blev idømt forvaring og en potentiel fremtid som Yahya Hassan, har gjort andet kriminelt for at gøre sig fortjent til psykiatrisk forvaring. Præcis som med Johannes artikel du kan læse om andetssteds på denne hjemmeside.

Özlem Cekic minder mig om Naser Khader – Folk der foregiver at være Muslimer men er noget helt andet i praksis. Du skal skam ikke undervurdere Özlem Cekic – Özlem Cekic ved præcis hvor magten i Danmark ligger, og ligesom Annette Heick hvordan man bruger den.

Özlem Cekic koncentrede al sin energi og virksomhed der, da vælgerne svigtede, og den ublu overførselsindkomst fik en tidshorisont for ophør.


https://www.google.com/search?q=”Özlem+Cekic”+%2B+”Bent+Melchior”

..Og det hårde benarbejde har båret frugt af sig. Idag sidder Özlem Cekic i Brobyggerne, som er delvist betalt af skatteydere og sat i søen for bl.a. at glorificere den nu afdøde Bent Melchior gennem “Bent Melchior Prisen” – Man kan sige Özlem Cekic kom med i Ashkenazisten Bent’s testamente!

Fortsættes herunder..

Som om det ikke var ulækkert nok, skulle du tage et kig på bestyrrelsen i Brobyggerne som har noget til fælles med alle andre “NGO’er” i Danmark – Den religiøse magtfordeling og sammensætning, som i dette tilfælde ser ud som følger..


7 ud af 8 er ashkenazi i Brobyggerne – Fordi der er ingen der ved bedre hvordan man bygger broer, end dem som har misbrugt Danmark til 4 landsskadelige angrebskrige foruden hvad man aktuelt laver i Ukraine, bare de sidste 20-25 år.

Det er dybt perverst og en skændsel mod Danmark at kalde Flemming Rose for en Brobygger – I er super klamme pædofile falske jøder, og simple socialbedrageriske og landsforræderiske venner til den falske muslim, kurder, dansker og jøde

– Fru sjæleløs; Özlem Cekic – som endelig har fået sin elsket ublu overførselsindkomst tilbage!