Lad os se det i øjnene – Det er ikke bare magthavere og de socialbedrageriske “journalister” som er nogle klamme svin. – Det er danskerne også!

Det er ikke bare besættelsesmagten og deres kriminelle medier som forsøger at retfærdiggøre John Podesta Pool Party Email gennem stiltiende accept – Det er danskerne!

De passive danske plastik-mennesker som hverken reagerer når kriminelle magthavere tager ytringsfrihed fra dem, genindfører censur, spærretid, jødepas, aflusning, fællesbad, propaganda, angrebskrige, ondsindet demografiske oversvømmelser eller når de foretager biologiske angreb på dansk identitet, samt drab på danske systemkritikere – Intet er helligt for græshoppegenerationen længere – udover deres fiktive friværdi!

Alle kan med deres egne øjne se, at en af jordens mest magtfulde mænd er blevet inviteret til pool-party med børn på 6, 9 og 11 år, manden ikke har skyggen af relation til – og dine kriminelle medier fejer det ind under det gulvtæppe de kalder “debunked”, uden nogensinde at have debunked.

“Ekspert” i konspirationsteorier – den nepotistansatte falske jøde og socialbedrager Kasper Grotle Rasmussen skrev en artikel for TV2 om pizzagate. Artiklen var så grotesk, stupid og gennemhullet, at de tilsyneladende med god grund har valgt at fjerne den igen. Hvis du ser artiklen og gider bruge bare 30 minutter på selvstændig research i sagen, ved du med sikkerhed hvad “professor” Kasper Grotle Rasmussen er, ved siden af socialbedrager!

Klik på link i denne sektion – please!
Dine skatteyderbetalte og kriminelle medier har end ikke fundet anledning til at fortælle dig om den klamme email og John Podestas klamme historik, ligesom de ikke har fortalt at hovedpersonen i Pizzagate James Alefantis alias Jimmy Comet året før helvede brød løs, var på besøg i København og Kongehuset

Fortsættes herunder

Den redaktionelle baggrund for at fortie denne sag skal måske delvist findes på sidste billede, hvor James Alefantis er i selskab med DRs daværende bestyrelsesformand, militær-lobbyist og logebror; Michael Kristiansen.

Dine medier fortiede også helt bevidst dokumentaren “Out of Shadows” trods den “impact” den havde på rigtig mange danske teenagere, og den forseelse (fortielsen) viser i virkeligheden hvad der ligger bag de redaktionelle overvejelser for fortielse – Hvem er det som bliver beskyldt for urent trav i Out of Shadows?

Fortsættes herunder..

 

De samme som har besat dit land?
Dine kriminelle og relligiøst besatte medier videreformidler ingen information som går dem selv imod. Fortielsen af “gain of function” er særdeles bekymrende og giver etklart fingerpeg om hvem der i virkeligheden står bag udvikling og spredning af virus.

Fik du klikket på link i den sektion herover jeg opfordrede til?

Er din stiltiende accept af dette bedre end de falske “journalister” der også svigter ofrene i denne sag?

Hvad siger du Johanne Schmidt-Nielsen – er folk der manipulerer falske pornobilleder med dig, et større og mere presserende problem end den organiserede pædofili du medvirker til at beskytte?

Du er ikke mindre medskyldig eller klam end dine kriminelle “journalister”, deres grådige socialbedrageriske chefer og Johanne Schmidt-Nielsen!

Ulækre Danmark!

Download video herover her (højre-klik og “gem som” – ca. 450 MB)