Venstres mediechef er overfor Frihedsbrevet ufrivilligt kommet til at afsløre propagandaaftalen mellem politikerne og pressen. Kodeord: Konsensus.

Frihedsbrevet udgav den 20. november en interessant artikel af Katrine Balch og Astrid Mølbak med overskriften: “Media non grata – kom med Frihedsbrevet til Venstres landsmøde i Herning“. Artiklen beskriver, hvordan Frihedsbrevet ikke fik lov til at stille et spørgsmål under Troels Lund Poulsens pressemøde. Balch og Mølbak skriver:

“Venstres Landsmøde i Herning bød på to dages benhård udelukkelse af Frihedsbrevet. Ifølge Venstres mediechef skyldtes det, at Frihedsbrevet, som de eneste i presserummet, ikke kørte efter en konsensussøgende dagsorden.”

Frihedsbrevet er i modsætning til de andre medier i hovedstrømmen ikke finansieret af staten. Udtalelsen fra Venstres mediechef, Hans Skovgaard, tyder på, at begrebet ‘konsensus‘ dækker over en skjult aftale mellem politikerne og pressen om narrativerne, og hvad der må og ikke må stilles spørgsmålstegn ved af pressen. Det vil sige propaganda defineret som organiseret, overtalende kommunikation. Frihedsbrevet er endda ikke specielt kritiske, da der er mange basale narrativer, som de, så vidt jeg er orienteret, undgår lige så behændigt som hovedstrømmen. Hvis en højtlønnet spindoktor ikke engang kan håndtere to unge, kvindelige journalister fra Frihedsbrevet, så han stadigvæk kan bevare deres illusion om, at der findes fri, magtkritisk journalistik i Danmark, så står det sløjt til med propagandaevnerne på den øverste hylde.

Israel, WHO, Pfizer og vaccinerne Garreth Porter har skrevet en artikel i Steigan, hvor han afslører, at det israelske militær vidste, at Hamas’ hovedkvarter ikke lå under al-Shifa-hospitalet, men 8,5 km væk. Det underbygger teorien om, at Israel har brugt løgnehistorier om Hamas som undskyldning for massedrab på civile i Gaza.

The Exposé beretter, at Slovakiet heller ikke vil indgå aftale med WHO om pandemihåndtering. Flere og flere lande indser, at WHO er blevet spydspidsen, der via pandemier skal bane vejen for FN som verdensregering i det globale, teknokratiske, totalitære tyranni under dække af at beskytte vores sundhed, sikkerhed og klima. Den øverste, øverste hyldes strategi er at camouflere ondskab i godhed, som således bliver til falsk godhed. Spredning af frygt for virus, klimaforandringer, Rusland og terror er de politisk-psykologiske virkemidler i den globale krig mod verdens befolkninger.

Pfizer har lanceret et nyt medikament, der angiveligt kan bekæmpe hjertekarsygdom forårsaget af kronisk inflammation. Pfizers såkaldte vaccine mod covid-19 øger risikoen for kronisk inflammation, der bl.a. øger risikoen for hjertekarsygdom. Dynamikken mellem Pfizers to produktkategorier svarer til dynamikken mellem pyromaner og brandmænd. Indenfor økonomi kalder man det ‘omsætning’, desværre med tab af menneskers sundhed og liv som bivirkning til denne korrupte markedsføringsmetodik.

The Exposé afslører, at de ikke-vaccinerede udgjorde kun 5 % af covid-19-dødsfald siden starten af 2023, mens dem, der havde fået tre eller fire stik, udgjorde 95 % af dødsfald af den sygdom, som de var vaccineret imod. Det underbygger, at det især er de såkaldte boosterstik, dvs. fra og med stik nr. 3, der er farlige, formentlig som følge af den større samlede dosis mRNA og dermed øget dannelse af spikeproteiner i kroppen. Det er godt nyt for dem, der stod af coronavaccinetoget efter de var “fuldt vaccineret”, dvs. efter stik nr. 2.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 27. november 2023.

Coverfoto: Unsplash.com (Brooke Cagle)

0 0 votes

Brugervurdering