Jeg var inde foran synagogen på Krystalgade i København her til aften for at snuse til stemningen.

Der var arrangeret ‘Sammen mod antisemitisme’-fakkeloptog. Fremmødet var stor, og stemningen var rolig. Jeg deltog kun i den første del, og jeg tog hjem igen, da optoget nåede frem til Christiansborg.

Jeg faldt i snak med nogle jøder og andre Israel-fans. De var mildest talt ikke enige i mine holdninger og argumenter. Nogle jøder fortalte mig, at de følte sig truet af islamister. Dertil svarede jeg, at jeg nu i flere år har levet i daglig frygt for at blive likvideret af Mossad på grund af mit kritiske oplysningsarbejde om Israel og zionisme. I modsætning til jøderne og ‘Fuck Islam’-bevægelsen så bliver jeg ikke beskyttet af politiet.

Jeg tror, at samtlige hovedstrømsmedier var til stede.

Her er en serie videoer. I den sidste video opsummerer jeg mine indtryk og tanker.

Samtale med ‘Fuck Islam’-mand:

Tale om antisemitisme foran synagogen:

Tanker på vejen hjem:

Coverfoto: Foran synagogen på Krystalgade her til aften.

0 0 votes

Brugervurdering