Rusland har 5.000 medier – Danmark har hvor mange medier, som ikke er sponsoreret med skatteydernes penge af valgsvindlere, der fastholder Danmark bevidst i forældet og religiøst korrumperet repræsentativt pseudo-demokrati, for personlig og global-religiøs vindings skyld?

Det er meget lang tid siden det landsskadelige og anti-demokratiske uKristelige dagblad blokerede for mails til samtlige socialbedragere i organisationen, i strid med postloven, og nu skriver den kriminelle avis og endnu en nepotistansat falsk jøde, hvor fantastisk ytringsfriheden har det i Danmark!

Ingen vil fortælle hvem i EU det er som kan lukke for sputniknews.com i Danmark – og danskene der alligevel allerede har solgt deres efterkommere for en slik, er bedøvende ligeglade, eller så dumme de tror deres hellige men fiktive friværdi forbliver som nu, også uden ytringsfrihed!

De forstår ikke turen på et tidspunkt kommer til dem, og de til den tid intet kan stille op, og at ingen andre stiller op, fordi de også er ligeglade!

Livet drejer sig om personlig karriere – This is your life and you don’t give a shit!

Jeg lever i eksil og er p.t. i et land danske medier kalder militærregime – men her kan man godt få lov at se sputniknews og modpartens argumenter!

Det er direkte perverst at sige Danmark er en undtagelse – ved siden af dokumenterbar og faktuel nonsens!

Hvis hr. og fru Larsen var en del af de falske jøders ønskede resultat, ville besættelsesmagten ikke have nogen grund til at lyve bevidst, konsekvent og sytematisk. Danske Medier og de falske jøder som har besat dem, har ikke andet end foragt for alle andre end dem selv!

De falske jøder er ligeglade om det er rigtige semitter, russere, irakere, syrere, libanesere, muslimer, antivaxere eller rigtige danskere – bare det ikke er dem selv, og dermed hvad de kalder “anti-semitisme” i stedet for racisme, fordi man gerne vil skabe link til den opflasket løgnehistorie om WWII, som disse ukristelige parasitter lever stort på, og derfor konstant bliver ved at minde dig om!

Der er ALTID mere end 1 film, serie, artikel, podcast eller “dokumentar” om WWII hos skatteyderbetalte DR, og ugentligt i alle skatteyderbetalte aviser – Du er hjernevasket og vil ikke indse eller er for dum til at forstå!

De har lige angrebet befolkningen og dansk identitet for 2 gang på 10 år, med fuldstændig kukkuk HPV og mRNA præparater (de sidste 5-6 gange), mens de har bedrevet grov og dybt kriminel censur mod alle deres kritikere!

Og vi kommer til at se massive dødstal blandt danskere – for ellers havde der heller ikke været grund til censur og frivillig tvang i den sag! – De er nazister og det præcis samme som Adolf – spærretid,jødepas, aflusning, fællesbad, censur, ensidig propaganda, angrebskrige og drab på danske systemkritikere (Yahya Hassan).

I mere end 4 år har de bedrevet grundlovsstridig censur mod beskyldninger om deltagelse i religiøst orgaiserede valgsvindel, og ikke én eneste af dem tør stille op trods deres ublu overførselsindkomst, eller give skatteyderbetalt spalteplads og sendeflade til kritikken!

Kære Johan Storgaard Jespersen – Jeg ved ikke om du er bekendt med du er efterlyst for medvirken til landsskadelig virksomhed i harmoni med alle dine socialbedrageriske religiøse trosfæller, der som dig selv har den frækhed at kalde jer “journailister” – You are no such thing!

Simple kriminelle og landsforræderiske pædofilbskyttende og klamme falske jøder som skal hjem til ashkenaziland og leve af religiøst organiserede kriminalitet derfra. Du kan faktisk godt allerede begynde at pakke dit lort – du skal ikke være her længere!

Kig pådine “nyheder” hos monopolerne DR og TV2 i dag – og find alle de “nyheder”som ikke burde være der, i betragtning afden alvorlige og langvarige kritik de sammemedier ALDRIG har videreformidlet!

De behøver ikke – for du ogandre danskere er ligeglade!

I var ligeglade med de falske vacciner og i er stadig ligeglade. Så ligeglade at i snart befinder jer i WWIII, mens det formentlig også bliver værre for dine efterkommere end dig!