Home Bolig Langebakken 4, 2960 Rungsted Kyst, til salg hos LokalBolig.dk

Langebakken 4, 2960 Rungsted Kyst, til salg hos LokalBolig.dk

2
0
langebakken-4,-2960-rungsted-kyst,-til-salg-hos-lokalbolig.dk

Billede af bolig - Langebakken 4, 2960 Rungsted Kyst

15.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Villa, Sagsnr. 26-X0001699

Langebakken 4

, 2960 Rungsted Kyst

Drømmebolig på 303m2 med udsigt til Øresund og energimærke A2010

På en af de allermest eftertragtede villaveje i Rungsted, med Øresunds blå bølger for enden, ligger denne drømmevilla, som er gennemgribende om og tilbygget i 2018. Ejendommen er moderniseret efter de allerbedste standarder og i en enkel, ren funkisstil. Kendetegnende for ejendommen er rene linjer, store, åbne rum med højt til loftet samt overvældende lysindfald. I forbindelse med den store ombygning i 2018 er hele huset blevet energioptimeret og har derfor et Energimærke A2010, som sikrer et lavt energiforbrug.

Mægler LokalBolig Hørsholm ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

— Detaljer

Højt beliggende med fantastisk udsigt

Ejendommen er højt beliggende og det faldende terræn ned mod stranden sikrer en meget flot udsigt til Øresund og Hven med Sverige i baggrunden. Grunden er perfekt orienteret med hårdttræsterrasser mod øst, syd og vest – alle ugeneret i forhold til indkig og tillæg hertil er der ikke mindre end to tagterrasser – orienteret mod syd og vest. Der er, med andre ord, gjort ALT for at de kommende ejere sikres de bedst tænkelige vilkår for at slappe af i luksuriøse omgivelser.

Samvær i fokus

Ejendommen, som byder velkommen med en imponerende hall i dobbelt lofthøjde, er virkelig godt indrettet med hele 3 separate værelsesafdelinger – som er lagt omkring “hjertet af huset”: det store køkken-alrum med udgang til øst- og syd-vestvendt terrasse. Fra køkken-alrummet er der også adgang til husets 1 sal, hvor den store opholdstue med fantastisk udsigt over Øresund ligger. Fra stuen er der udgang til en over 30 m² stor privat tagterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Plads til hele familien

I stueplan er der 4 soveværelser som er fordelt med 2 værelser i hver ende af huset og herudover to badeværelser som også ligger i hver ende af huset og dermed sikre en optimal planløsning. Masterbedroom er placeret på 1 salen og indeholder et flot walk in-closet, et stort badeværelse samt rummeligt soveværelse med udgang til vestvendt tagterrasse. Til ejendommen er der desuden en praktisk kælder med opbevaringsplads, teknikrum og funktionelt bryggers, samt en carport og garage.

Fællesarealer og strand

Via den lille ejerforening er der adgang til nogle helt unikke fællesarealer med fantastisk øresundsudsigt, samt nedgang til strand og badebro. Det er kun beboerne på Langebakken og Piniehøj som har adgang til disse arealer og der er derfor altid god plads og ro.

— Plantegninger

Stueplan

Plantegning af boligens stueplan

1. sal

Plantegning af boligens 1. sal

Kælder

Plantegning af boligens kælder

Vejledende tegning uden ansvar

— Galleri

— Området

— Lignende boliger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here