Home Om B2Cstreaming.com

Om B2Cstreaming.com

B2Cstreaming.com™ er UBETINGET Danmarks største nyhedskilde og giver et unikt overblik over ikke bare de skatteyderbetalte nyheder, men også de danskere kritikere som ikke kan komme til orde i danske medier.

B2Cstreaming.com™ samler alle nyheder fra etablerede medier og tilføjer nyheder fra SOME og kendte personer, organisationer, sportsklubber og kulturliv etc.

B2Cstreaming.com™ er en helt ny måde at drive medie på. Journalister og medier er en slags “parasitter” – de lever af noget nogle andre har gjort eller sagt, for ikke at tale om andres ulykke og sorger. B2Cstreaming.com™ er kort sagt en parasit på eksisterende skatteyderbetalte medier, som bevidst har glemt at forfølge deres fornemmeste opgave i mange år – At sikre befolkningen et så optimalt demokrati som muligt!

B2Cstreaming.com™ oprindelige idé er end ikke implementeret endnu, men noget der arbejdes hårdt på. En funktion som vil kunne bringe alle lokalaviser fra 1 til 5 gear på Internet.

Vi samler alle store danske mediers artikler på 1 (én) side – og fjerner endda noget af den click-bait effekt dagblade opnår med deres store kryptiske overskrifter.

Mere end 15.000 danskere kigger forbi B2Cstreaming.com™ hver dag!

Støt fremtidig udvikling:

REG 5339 KONTO 0504235

B2Cstreaming.com™ er opstartet og bygget med hjælp fra få danske investorer uden oprindelige økonomiske interesser i projektet, og platform og koncept uden indhold, er solgt til en Thailandsk virksomhed og statsborger, for hvad der svarer til DKK 1,00 (5 Thai bath).

Du kan kontakte B2Cstreaming.com™ via email: info@B2Cstreaming.com™

B2Cstreaming.com™
126 Moo 1, Tambon Samut
Amphur Prasat, Surin 32140
Thailand

Juridisk ansvarshavende for indhold på hjemmesiden er den danske systemkritiker Jan Maxbrik, men ejer af B2Cstreaming.com™ platformen og koncept uden indhold, er virksomheden ReSeeders.com™