Home Bolig Fredskovvej 2, 2840 Holte, til salg hos LokalBolig.dk

Fredskovvej 2, 2840 Holte, til salg hos LokalBolig.dk

2
0
fredskovvej-2,-2840-holte,-til-salg-hos-lokalbolig.dk

Billede af bolig - Fredskovvej 2, 2840 Holte

25.000.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Villa, Sagsnr. 28-X0001326

Fredskovvej 2

, 2840 Holte

Pragtfuld villa nær Furesøen

Der en helt særlig ro, I mødes af på den lille, lukkede Fredskovvej i Holte, hvor denne elegante villa venter jer. Herfra har I kig til Furesø, og får I lyst til en gåtur, ligger Vasernes smukke natur for enden af Frederikslundsvej. Villaen fra 2008 er yderst energivenlig med jordvarmeanlæg, og et genvexanlæg der sørger for et fantastisk indeklima. Glæd jer til 294 kvadratmeter med bl.a. tre værelser, tre badeværelser og store, lyse opholdsrum.

Mægler Frederik Bjørling. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

— Detaljer

Lyst og indbydende

Boligen har flotte, gennemgående Dinesen-planker og et eminent lysindfald, der strømmer ind gennem de sprossede vinduer. I stueplan udfolder sig et stort og åbent opholdsmiljø, hvor I kan nyde hinandens selskab på tværs af aktiviteter. Køkkenets hvide, stilrene HTH-elementer er videreført i hele boligen, og med fire terrasseudgange er der et godt flow mellem inde og ude.

Optimal rumfordeling

Stueplan afrundes af et værelse, et badeværelse og et bryggers. Tager I den elegante trappe, kommer I til førstesalen, hvor der venter en værelsesafdeling med to separate værelsesafsnit. I den ene ende en forældresuite med walk-in-closet og eget badeværelse med dobbelt håndvask, mens den anden ende rummer et værelse, et badeværelse og et praktisk vaskerum.

Stor, nem oase

Villaen er placeret på en 1.688 kvadratmeter stor, lukket grund, der er nem at holde. Haven omkranses af en opvokset hæk, og eftermiddags- og aftensolen kan nydes på to terrassemiljøer, der er både oppe og nede, mens den overdækkede veranda udgør en hyggelig krog med udendørspejs. På grunden er også en dobbeltgarage med to tilhørende opbevaringsrum.

— Film

Frederik Bjørling, mægler hos LokalBolig

Vil du vide mere

om denne Villa?

— Plantegninger

Stueplan

Plantegning af boligens stueplan

1. sal

Plantegning af boligens 1. sal

Vejledende tegning uden ansvar

— Virtuel tur

Kan opleves i VR på din smartphone!

— Galleri

— Interaktiv tur

Få en interaktiv gennemgang af boligen

Plantegning, film og billeder på én gang

— Området

— Lignende boliger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here