Napoli fortsætter stormløb mod guldet

1
0
napoli-fortsaetter-stormlob-mod-guldet

Napoli vandt 2-0 over Sassuolo, så syditalienerne nu har et forspring på 18 point til rækkens nummer to.

Napoli fortsætter jagten på klubbens første italienske mesterskab i mere end tre årtier.

Fredag vandt napolitanerne med 2-0 på udebane over Sassuolo fra bunden af Serie A.

Angrebsduoen Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen sørgede for målene, der begge blev scoret før pausen.

Georgiske Kvaratskhelia bragte Napoli i front efter godt ti minutter, inden Osimhen fordoblede føringen efter en halv times spil.

Nigerianeren er nu oppe på 18 scoringer, hvilket gør Osimhen til suveræn topscorer i Serie A.

Med sejren udbyggede førerholdet forspringet til den nærmeste forfølger i ligaen, Inter, til 18 point.

Milano-klubben kan dog minimere afstanden allerede lørdag, når holdet får besøg af Udinese.

Napoli har vundet det italienske mesterskab to gange tidligere i historien. Det skete i 1987 og 1990 på et tidspunkt, hvor Diego Maradona var klubbens helt store stjerne.