Home Sport Svimlende fremmøde til åben PSG-træning

Svimlende fremmøde til åben PSG-træning

2
0
svimlende-fremmode-til-aben-psg-traening

Paris Saint-Germains forberedelse til Le Classique bød på en sjælden træning med fans på tilskuerpladserne.

Opbakningen til PSG-stjernerne var ikke til at tag fejl af, da de fredag trænede foran hele 33.079 fans på Parc de Princes.

Det skete som en del af PSG’s optakt til søndagens topbrag mod Marseille – nummer et mod nummer to i den franske liga. Le Classique, som de kalder opgøret i Frankrig.

– Det er et vigtigt øjeblik for vores fans. De har været fantastiske siden sæsonstarten. Vi nød at se dem på stadion og sugede atmosfæren til os, udtaler PSG-træner Christophe Galtier til klubbens hjemmeside.

Ifølge Bold var det første gang i over et årti, at PSG-spillerne trænede for åbne døre. Det var tilsyneladende imødeset, da to tredjedele af Parc de Princes var besat til fredagens træning.

– At opleve sådan en atmosfære er magisk. Vi er heldige, at vi har fans, der altid står bag os. Deres støtte gør os virkelig glade, og vi kæmper hårdt for at gøre dem så stolte som muligt, siger Ismaël Gharbi.

Inden søndagens topkamp har PSG et forspring på fem point ned til Marseille. Kampen falder på et udfordrende tidspunkt for PSG, der har tabt tre ud af de fire seneste kampe inklusive en pokalkamp mod netop Marseille.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here