Home Sport Braithwaite ser sig som landsholdsstarter

Braithwaite ser sig som landsholdsstarter

2
0
braithwaite-ser-sig-som-landsholdsstarter

Det er tredje gang i de seneste seks LaLiga-kampe, at Martin Braithwaite scorer, og den danske angriber har for alvor fundet målformen.

Ser du dig selv som starter på landsholdet?

– Selvfølgelig. Jeg ser ikke anderledes på det. Jeg vil altid være en starter. I sidste ende er det ikke mig, der bestemmer, men den måde jeg træner og arbejder på, det er for at være en starter på holdet.

Sådan lød det, da TV 2 SPORT for nylig var på besøg hos angriberen i Espanyol. Her blev det tydeligt, at selvtilliden hos Martin Braithwaite ikke fejler det mindste. Det har den formentlig aldrig gjort.

I disse uger er angriberens tiltro til egne evner alligevel ekstra berettiget. Espanyol-angriberen har virkelig tur i den, og lørdag eftermiddag scorede han yderligere to gange i LaLiga-opgøret mod Mallorca.

Det faktum betyder, at Braithwaite nu er oppe på syv ligascoringer i 18 kampe, og dermed gør han sit for at blive en vigtig del af den danske landsholdstrup, som Kasper Hjulmand inden længe skal udtage forud for EM-kvalkampene sidst i marts.

Eksperter bakker op

En påstand står sjældent stærkt alene. Derfor kan Espanyol-angriberen glæde sig over, at han ikke er den eneste, der ser sig som en potentiel starter på det danske landshold.

For både Mads Junker og Jonas Hebo, der er fodboldeksperter på TV 2 SPORT, er enige i, at Braithwaite med sin nuværende form banker på til Hjulmands startopstilling.

– Braithwaite står stærkt, for han er en spiller, Kasper Hjulmand ikke har to af. Jeg synes, at det her er den perfekte hylde (i Espanyol, red.), og dermed anskuer vi ham også på en anden måde på det danske landshold, siger Mads Junker og uddyber:

– På mange måder er han for mig stadigvæk fuldt berettiget på det danske landshold, og han presser sig også på til at starte inde, hvis han kan blive ved med at lave mål.

Jonas Hebo stemmer i, og han vurderer, at Braithwaite bør være i startopstillingen, hvis Danmark skulle spille landskamp i morgen.

– Det synes jeg ikke er helt urealistisk. De tre forreste burde være Braithwaite i den ene side, Jesper Lindstrøm i den anden side og så en frontangriber, hvor jeg ville spille med Rasmus Højlund, hvis jeg kunne vælge frit blandt alle danskere.

Der venter Danmark to EM-kvalkampe til marts, hvor Hjulmands tropper møder Findland og Kasakhstan. Førstnævnte spilles i Parken den 23. marts, mens opgøret mod Kasakhstan spilles i Astana tre dage senere.

Skal Braithwaite starte inde på landsholdet?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here