Home Sport Frank støtter spiller, der er anklaget for 262 brud på bettingregler

Frank støtter spiller, der er anklaget for 262 brud på bettingregler

2
0
frank-stotter-spiller,-der-er-anklaget-for-262-brud-pa-bettingregler

Brentford-træner Thomas Frank er enormt skuffet over, at Ivan Toneys mulige karantænedom er endt i medierne, inden sagen officielt er afgjort.

Skuffelsen lyste ud af Thomas Frank, da han fredag kommenterede en mulig karantæne til sin angriber Ivan Toney.

Brentford-spilleren kan ifølge flere engelske medier se frem til et halvt års karantæne, efter at han i november 2022 blev anklaget for at have spillet penge på egne kampe fra 2017 til 2021.

– Vi deler Ivans skuffelse i forhold til lækagen. Det kommer virkelig bag på mig. Det gør timingen også – lige før VM og landsholdssamlingen i marts. Snakken om, at der er en mulig karantæne på op til seks måneder, skuffer os også, udtaler Thomas Frank ifølge Sky Sports.

“We share the disappointment of Ivan.”

Thomas Frank is not pleased with the “leaks” that claimed Ivan Toney could be banned for six-months pic.twitter.com/RUsGp4Kg3G

— Sky Sports News (@SkySportsNews) March 3, 2023

Nyheden om bettingsagen kom frem umiddelbart inden udtagelsen af Englands VM-trup, hvor Toney var i spil uden dog at komme med. Udviklingen med den mulige karantæne falder umiddelbart inden udtagelsen af det landshold, der sidst i marts tager hul på EM-kvalifikationen. Her kandiderer Toney også til en udtagelse.

– Jeg kan kun tale om den Ivan, jeg ser her hver eneste dag. Han er en fantastisk person for gruppen, der har en unik følelsesmæssig intelligens til at være opmærksom på alle spillere og alle medarbejdere. Han træner godt, og han er klart den næstbedste angriber i England. Det er bevist med hans mål og præstationer, siger Thomas Frank.

Fortrolig proces?

Ifølge Daily Mail har Toney erkendt “mange af de 262 anklager fra det engelske fodboldforbund”, men sagen er endnu ikke afgjort. Og ifølge Toney selv har han endnu ikke fået mulighed for at forsvare sig.

Derfor har han i en story på Instagram udtrykt stor skuffelse over forløbet, men denne story er ikke længere synlig på hans profil.

– Jeg var chokeret og skuffet over at se pressespekulationer om FA’s efterforskningsproces af mig, da jeg har fået at vide af FA, at det er en fortrolig proces, indtil der er truffet en beslutning, skrev Toney blandt andet ifølge Sky Sports.

– Det er især foruroligende for mig at læse, at FA siger, at jeg vil blive udelukket fra fodbold i seks måneder, før der overhovedet har været en høring. Det gør mig bekymret for processen, lød det også.

Ivan Toney har spillet for Scunthorpe, Wigan, Peterborough og Brentford i den periode, hvor han er anklaget for at indgå væddemål på sit eget hold.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here