Home Sport Vestergaard smidt af holdet efter interview, skriver medier

Vestergaard smidt af holdet efter interview, skriver medier

2
0
vestergaard-smidt-af-holdet-efter-interview,-skriver-medier

Jannik Vestergaard træner ifølge Daily Mail for sig selv i Leicester efter kritisk interview i Ekstra Bladet.

Forsvarsspilleren Jannik Vestergaard har ikke været udtaget til Leicesters trup til de seneste seks kampe, og nu træner han ikke længere med i førsteholdstruppen.

Den engelske avis Daily Mail beskriver, at Vestergaard har fået besked på at holde sig væk fra truppen og i stedet skal træne for sig selv.

Det stemmer overens med Ekstra Bladets og B.T.’s oplysninger.

Ifølge mediet skulle årsagen være et interview i Ekstra Bladet, hvor Vestergaard undrer sig over manager Brendan Rodgers’ dispositioner.

– Brendan Rodgers og klubben vidste præcis, hvilken spiller de købte med både mine stærke og svage sider. Det er svært at forstå, at jeg så fra det ene øjeblik til det andet pludselig ikke kan bruges. Det føles da mærkeligt, må jeg indrømme, sagde Vestergaard.

Har været ude i kulden længe

Han skiftede fra Southampton til Leicester i august 2021 og fik en del spilletid i de første par måneder, men siden slutningen af oktober 2021 har han været ude i kulden.

Vestergaard spillede sin seneste A-landskamp i juni 2022, men på grund af manglende spilletid har landstræner Kasper Hjulmand ikke udtaget Vestergaard siden.

Den 30-årige Vestergaard er på kontrakt i Leicester frem til sommeren 2024.

TV 2 SPORT forsøger at få en kommentar fra Jannik Vestergaard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here