Home Jobs Logistikelev til Danish Crown i Horsens

Logistikelev til Danish Crown i Horsens

1
0
logistikelev-til-danish-crown-i-horsens

02/01/2023

DNK-Horsens

Logistikelev til Danish Crown i Horsens 

Vil du udvikle dig fagligt og personligt i en stor koncern med mange muligheder? Er du til samarbejde, sparring, gode kollegaer og selvfølgelig korrekte forsendelser til tiden? Så bliv en del af vores skarpe administrationsteam i Horsens.

Bliv en del af et godt team
Du bliver en del af administrationen på vores moderne slagteri i Horsens, hvor vi er 30 medarbejdere, som varetager de administrative funktioner, der dagligt knytter sig til produktionen, herunder den lokale planlægningsafdeling, der har det overordnede ansvar for produktionsplanlægningen. Her vil du på tæt hold opleve en global fødevarevirksomhed i rivende udvikling med visionen om at skabe en mere bæredygtig fremtid for mad. 

Du kommer specifikt til at indgå i et team af 11 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med opgaver indenfor planlægning og forsendelse. Teamet er klar til at tage godt imod dig, sparre og dele opgaver med dig. I teamet er der et uformelt, professionelt og konstruktivt arbejdsmiljø, hvor vi mener, at det både skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde.

Er du klar til en varierende og lærerig hverdag?
Som elev i Danish Crown vil du fra dag ét blive en del af holdet og gradvist få mere ansvar for opgaver i takt med, at dine gode kollegaer sørger for, at du bliver klædt godt på. Du bliver tæt knyttet til teamet for planlægning samt forsendelse, så du både får en dybdegående indsigt samt de nødvendige færdigheder på området. Derfor vil du under din elevtid blandt andet komme til at prøve kræfter med: 

•    Planlægningsopgaver
•    Udarbejdelse af planer for slagtning, opskæring, udbening og pakning
•    Bestilling af transport
•    Oprette og vedligeholde stamdata
•    Oprette bookinger til forsendelse af varer
•    Udarbejdelse af forsendelsesdokumenter og veterinære attester.

Uddannelse med høj faglighed og forskellige aktiviteter
Under dit uddannelsesforløb sørger vi for, at du får tilknyttet en elevansvarlig, som vil være din kontaktperson og give dig den daglige sparring og støtte, du har brug for.  Udover de obligatoriske skoleforløb bliver du tilbudt særlige elevkurser i Horsens, som indebærer praktik i vores produktion. Det giver dig mulighed for at styrke dine faglige og personlige kompetencer og give dig et dybere kendskab til vores forretning. 

Herudover bliver du en del af Danish Crowns elevnetværk, der 3-4 gange årligt samler alle koncernens elever på kontor til netværksdage med fokus forretningsforståelse, teambuilding, og at I lærer hinanden bedre at kende.

Åben, ansvarsfuld og serviceminded
Du har en HHX eller EUX og ønsker at dygtiggøre dig inden for logistik, planlægning og forsendelse. Alternativt har du en STX suppleret med et 5 ugers EUS Business kursus. Du er serviceminded og har mod på forskelligartede opgaver samtidig med, at du går systematisk og detaljeorienteret til dine opgaver. Har du erfaring fra fritidsjob, vil det være et plus.

I dit daglige arbejde vil du møde mange forskellige mennesker, og derfor er det vigtigt, at du er åben, imødekommende og byder ind med dit input i afdelingen. Herudover er du ansvarsfuld og sætter naturligt dit præg på de opgaver, du løser. Du kan godt lide at yde god service og har flair for IT – og behersker gerne Office-pakken, hvilket dog ikke er et krav. Du behersker dansk og gerne engelsk.

Appetit efter mere?
Vi har sat kursen mod en mere bæredygtig fremtid, og vi håber, du vil med. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakt Manager Production Planning Thomas Lassen på +45 89192915

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er senest den 31. marts 2023, men vi forbeholder os retten til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. 

Tiltrædelse den 1. september 2023.

Hvorfor blive elev hos Danish Crown?
Hos Danish Crown spiller vores elever en vigtig rolle, da de bidrager med gåpåmod og nysgerrighed samt stiller spørgsmål ved status quo, som er nogle af kilderne til at sikre en bæredygtig fremtid for fødevarer. Derfor gør vi alt for at klæde vores elever godt på i løbet af de to år gennem personlig og faglig udvikling samt varierende arbejdsopgaver og en masse gode oplevelser.

Så smag på en fremtid hos Danish Crown gennem en elevplads, få udvidet dit netværk, og krydr dit CV med nye kompetencer fra en international virksomhed, hvor ikke to dage er ens.

Facebook LinkedIn Youtube Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here