Home Jobs Logistikelev til Danish Crown i Randers

Logistikelev til Danish Crown i Randers

2
0
logistikelev-til-danish-crown-i-randers

02/01/2023

DNK-Randers, Marsvej

Logistikelev til Danish Crown i Randers 

Er du klar til at være arkitekten bag vores velfungerende logistik? Og har du viljen og gåpåmodet til at udvikle dig fagligt og personligt gennem en elevuddannelse i en spændende international virksomhed? Så er du måske den nye logistikelev, vi søger til vores hovedkontor i Randers. 

Elevstillingen din omgangskreds vil blive misundelig på
Som vores nye logistikelev træder du ind i et toårigt uddannelsesforløb, hvor din hverdag på kontoret vil foregå på vores helt nye og flotte hovedkontor, hvor du får mere end 25 engagerede kolleger i logistikafdelingen, der alle står klar til at lære fra sig. Her er omgangstonen uformel, og stemningen er god. Hos Danish Crown mener vi at kunne skabe et netværk af guld, og derfor sørger vi for, at du under dit forløb får et fagligt solidt og socialt netværk på tværs af koncernen – også med de øvrige elever, der flere gange årligt mødes til arrangementer med fokus på forretningsforståelse og teambuilding.

Du får gode muligheder for at lære i praksis fra dygtige og professionelle kollegaer, som sørger for, at du får et dybdegående kendskab til faget. Fra dag ét vil du blive en del af holdet og får gradvist mere ansvar for opgaver i takt med, at dine dygtige og hjælpsomme kollegaer sørger for, at du bliver en rockstjerne indenfor logistik. 

Hos os er dine udviklingsmuligheder sikret
Vi sørger for, at du får en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og opgaver til dine behov og ønsker og på den måde tilsikrer, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil i løbet af din uddannelse skulle samarbejde med vores salgskontorer, planlægningsafdeling, speditører, slagterier, lagre og frysehuse, hvorved du vil få en bred kontaktflade i organisationen. 

Vi tilrettelægger dit elevforløb således, at du på skift tilknyttes et af hovedområderne i logistik (hhv. Oversea, Road, Warehouse) i kombination med en fokusering på processerne i og på tværs af disse områder. I takt med du dygtiggør dig, får du mere ansvar, så du på sigt løser opgaver på lige fod med dine kollegaer. Du bliver blandt andet ansvarlig for at sikre, at varerne kommer sikkert fra A til B, herunder: 

•    Booking af transport samt dokumentbehandling
•    Fakturering af varer og reklamationsrapporter
•    Bestilling & koordinering af varer fra frysehuse og lagre
•    Håndtering af transportmateriel
•    Procesoptimering, herunder opdatering af SOP’er (Standard Operating Procedures)

Udadvendt, ansvarsfuld og serviceminded
Vi forestiller os, at du er i gang med en EUX eller HHX og ønsker at dygtiggøre dig inden for logistik. Alternativt har du en STX suppleret med et 5 ugers EUS Business kursus for studenter. Du kommer med en stor nysgerrighed for logistikfaget, interesseret i at lære nyt samt dygtiggøre dig inden for området. Det er en fordel, hvis du har haft et fritidsjob, udlandsophold eller lign. 

Da vi transporterer gods til hele verden, er det vigtigt, at du tager initiativ, har et godt overblik og sikrer, at dine opgaver bliver ført i mål til tiden. Vi ser derfor gerne, at du med din udadvendte og strukturerede person påtager dig ansvar for dine opgaver – med tiden også de mere udfordrende af slagsen samt er klar til at gøre en indsats som et værdsat medlem af vores team. Du har forståelse for IT på brugerniveau og effektivt kan sætte dig ind i vores systemer. Du har gode dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale.

Appetit efter mere?
Vi har sat kursen mod en mere bæredygtig fremtid, og vi håber, du vil med. Har du spørgsmål til elevpladsen, er du velkommen til at kontakte Senior Director, Logistics Poul Knudsen på +4529228996 eller Senior Manager, Global Warehouse Tina Budolfsen Nielsen på +4589191243. 

Tiltrædelse 1. september 2023. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er senest den 31. marts 2023, men vi forbeholder os retten til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. 

Hvorfor blive elev hos Danish Crown?
Hos Danish Crown spiller vores elever en vigtig rolle, da de bidrager med gåpåmod og nysgerrighed samt stiller spørgsmål ved status quo, som er nogle af kilderne til at sikre en bæredygtig fremtid for fødevarer. Derfor gør vi alt for at klæde vores elever godt på i løbet af de to år gennem personlig og faglig udvikling samt varierende arbejdsopgaver og en masse gode oplevelser.

Så smag på en fremtid hos Danish Crown gennem en elevplads, få udvidet dit netværk, og krydr dit CV med nye kompetencer fra en international virksomhed, hvor ikke to dage er ens.

Facebook LinkedIn Youtube Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here