Home Nyheder TV 2 Nyhederne Pedri misser store opgør: – Det har været en hård dag

Pedri misser store opgør: – Det har været en hård dag

2
0
pedri-misser-store-opgor:-–-det-har-vaeret-en-hard-dag

Barcelona må undvære deres store midtbanetalent i flere uger, efter Pedri pådrog sig en muskelskade i højre lår.

Pedri siddende på Camp Nous græstæppe med et anstrengt smil. Det er billeder, de fleste Barcelona-fans vil beskrive som et mareridt.

Den unge spanier måtte lade sig udskifte kort inden pausen i torsdagens Europa League-opgøret mod Manchester United. Den catalanske storklub skriver fredag, at en skade i en lårmuskel vil holde ham ude, indtil han er klar igen, mens den spanske avis Mundo Deportivos kilder beretter om en skadespause på tre til fire uger.

Det betyder, at returopgøret på Old Trafford torsdag bliver uden Pedri, mens meget også tyder på, at han går glip af Barcelonas første semifinaleopgør mod Real Madrid i pokalturneringen om godt og vel to uger.

– Det har været en hård dag, men jeres beskeder og tilkendegivelser har det gjort det lettere at bære. Nu kan jeg kun tænke på at komme mig og komme tilbage på sporet, lyder det fra Pedri på Instagram.

– Jeg vil støtte holdet udefra som de fleste. Jeg er ikke i tvivl om, at holdet vil fortsætte med at give os noget at glæde os over de kommende uger.

Historik med muskelskade og mange minutter

Desværre for Pedri, FC Barcelona og deres mange tilhængere er det ikke første gang, at Pedris unge stænger må give efter til en muskelskade.

Skadeshistorikken viser, at han af adskillige omgange har haft problemer med netop muskelskader, som er kommet i perioder, hvor den unge midtbanespiller har spillet mange minutter.

Catalanernes første opgave uden deres helt store midtbaneprofil er på papiret en overkommelig en af slagsen.

Camp Nou agerer dansegulv, når Cadiz bliver budt op til en dans – denne gang med Pedri på lægterne.

Se, om Barcelona klarer opgaven uden Pedri, søndag aften på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY klokken 21.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here