Home Bolig Nordre Strandvej 72A-B, Højstrup, 3000 Helsingør, til salg hos LokalBolig.dk

Nordre Strandvej 72A-B, Højstrup, 3000 Helsingør, til salg hos LokalBolig.dk

1
0
nordre-strandvej-72a-b,-hojstrup,-3000-helsingor,-til-salg-hos-lokalbolig.dk

Billede af bolig - Nordre Strandvej 72A-B, Højstrup, 3000 Helsingør

28.000.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

2 familiehus, Sagsnr. 05-X0002064

Nordre Strandvej 72A-B, Højstrup

, 3000 Helsingør

Plads til flere generationer på første række til Øresund

Beliggenheden direkte ud på stranden er blot en af flere herlighedsværdier, der kommer jer til gode, når I har skrevet under på denne fantastisk villa, som har plads til flere generationer. I 2005 gennemgik ejendommen en omfattende renovering, hvor faktisk kun murene stod tilbage, og der er nu to separate boliger, hvoraf den ene tilgodeser børnefamilien med mange værelser, mens den anden har elevator til den ældre generation.

Mægler Frederik Lysgaard. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

— Detaljer

Skræddersyet til jer

Det er 2 selvstændige, specielt byggede boliger der er vertikalt opdelt under samme tag. Den ene bolig er til børnefamilien, med mange værelser til alle, stort køkken-alrum og plads til det lange spisebord med udsigt mod skov og hav. Den anden bolig er til de ældre, med to store soveværelser, separat køkken, spisestue og samt sort stor dagligstue ligeledes med fantastisk udsigt til havet. Her er der elevator til alle 3 etager

Sammen, men hver for sig

I ejendommen kan man bo for sig selv med egen husholdning men med tæt kontakt til den øvrige familie i den anden bolig via det fælles indgangspart. Boligen giver den optimale kontakt mellem generationerne men sikre samtidig hver enheds privatliv. Med andre ord den perfekte fællesbolig til flere generationer. Boligen har dog mange anvendelsesformål og kan naturligvis også benyttes af storfamilien.

Udsigt, udsigt, udsigt

I 2005 blev gennemgik villaen en omfattende renovation, så begge enheder har fri adgang til stranden, ligesom alle får glæde af det imponerende vue over Øresund. Markante glaspartier gør Øresund til kulisse for hverdagen Moderne komfort og lækre løsninger sørger for en indretning, der er som skræddersyet takket være boligens fleksible anvendelse.

Plads og muligheder

Det fælles anneks tilbyder samme flotte rammer som boligerne. Her er plads til overnatning for adskillige gæster og der kan formentlig opnås tilladelse til liberalt erhverv. Haven er flot, nem og strømlinet, mens terrasserne mod vandet er helt uden sammenligning. Med få trin ned til sandet kan sommeren leves på husets dejlige strandgrund med sejlture, badning og middage i strandkanten.

— Film

Frederik Lysgaard, mægler hos LokalBolig

Vil du vide mere

om dette 2 familiehus?

— Plantegninger

Stueplan

Plantegning af boligens stueplan

1. sal

Plantegning af boligens 1. sal

2. sal

Plantegning af boligens 2. sal

Kælder

Plantegning af boligens kælder

Vejledende tegning uden ansvar

— Virtuel tur

Kan opleves i VR på din smartphone!

— Galleri

— Interaktiv tur

Få en interaktiv gennemgang af boligen

Plantegning, film og billeder på én gang

— Området

— Lignende boliger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here