Home Nyheder TV 2 Nyhederne Brøndby hentede vital sejr i Herning

2
0
brondby-hentede-vital-sejr-i-herning

Tak for i aften!

Med Brøndbys 1–0–sejr over FC Midtjylland takker vi af for i aften. Tak, fordi I fulgte med!

Brøndby vinder i Herning!

Brøndby tager en vigtig sejr og går forbi FC Midtjylland i 3F Superliga–tabellen.

Et mål af Ohi Omoijuanfo 13 minutter inde i anden halvleg blev kampens eneste af slagsen.

De sjællandske gæster var længe bedst, hvilket kulminerede med nordmandens scoring. Derefter forsøgte Jesper Sørensens tropper at forsvare føringen hjem, hvilket lykkedes.

For trods et hav af afslutninger kom FCM ikke tættere på en udligning end et stolpeskud fra Oliver Sørensen.

Brøndby er nu nummer fem, lige foran FCM.

Kampen er slut!

Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF endte 0-1

90′

Gult kort!

Bolden sendes ind til forreste stolpe, hvorfra den bugseres forbi.

Ifølge Frederik Heiselberg af en Brøndby–spiller. Da Mikkel Redder dømmer målspark, farer han over til dommeren og scorer sig en advarsel.

90′

Fem tillægsminutter

Frispark til FCM på egen halvdel.

Nu heades bolden harmløst ind i næverne på Mads Hermansen, som lægger sig på den.

Kristoffer Olsson hakker på kassen. Skuddet blokeres. Brøndby står dybt.

Josip Radosevic sparker væk.

Hjørnespark til FCM. Jonas Lössl spurter med frem.

90′

Indkast til FCM

Emam Ashours skævskud snitter en Brøndby–spiller til indkast.

Det tages kort, før Mads Hermansen piller et indlæg ned.

88′

Kontra lukker næsten kampen!

Jonas Lössl redder en kæmpe mulighed for Ohi Omoijuanfo!

Ved en tilfældighed bliver en Frederik Winther–clearing til en perfekt pasning til Mathias Kvistgaarden, som kvitterer ved at sende Omoijuanfo fri i dybden.

Angriberen får prikket bolden for næsen af Lössl, som dog får foden på.

87′

Udskiftning

Josip Radosevic skal være med til at krige sejren hjem. Han erstatter Joe Bell på midten.

Ohi Omoijuanfo får behandling efter at være blevet ramt i hovedet af frisparket.

85′

Nyt frispark

Mathias Kvistgaarden har hånd på bolden, og så får FCM en mulighed for at sparke direkte på kassen.

Aral Simsir står ved kuglen, som ligger omkring 25 meter fra Mads Hermansen.

Han sender den lige i panden på Ohi Omoijuanfo i muren. Dernæst header Juninho Gustav Isaksens indlæg ind i armene på Hermansen.

83′

Gult kort!

Kevin Tshiembe kommer på den forkerte side af Frederik Heiselberg på pasningen fra Emam Ashour. Han hiver sin modstander ned.

En god frisparksmulighed.

På indlægget kommer Victor Bak Jensen højest. Han snitter det forbi den fjerne opstander.

82′

Gult kort!

Nicolai Vallys stopper en omstilling.

81′

Sørensen igen

Igen afslutter Oliver Sørensen. Denne gang er Mads Hermansen i vejen.

80′

Udskiftning

Emiliano Martínez afløses Aral Simsir.

For 10 minutter siden kom Victor Bak Jensen ind i stedet for Paulinho.

78′

Uændret kampbillede

FCM forsøger fortsat forgæves at åbne Brøndbys kompakte defensiv. Frederik Winther og Kevin Tshiembe har stået stærkt i billedet.

Nu er det i stedet gæsterne, som angriber. Tshiembe finder Blas Riveros i dybden, men Henrik Dalsgaard får tvunget ham på ydersiden, og derefter finder afslutningen blot sidenettet.

76′

Et kvarter igen

Ohi Omoijuanfo har bragt Brøndby i spidsen. Gæsterne prøver nu at forsvare føringen hjem.

74′

Brøndby kæmper

Brøndby kan ikke længere få afleveringerne til at hænge sammen. Ohi Omoijuanfo spiller en simpel pasning ud over sidelinjen.

Nu begår Blas Riveros et hårdt frispark på Gustav Isaksen. Brøndby klarer det efterfølgende indlæg.

71′

Frispark til FCM

Anis Slimane begår frispark midt på egen halvdel.

Frederik Winther pander Kristoffer Olssons ballonbold op i luften, hvorefter Oliver Sørensen flugter læderet ud til målspark.

67′

Brøndby langt tilbage

Brøndby har i den grad trukket sig tilbage og overladt initiativet til FCM.

Gæsterne pakker sig på egen halvdel.

Nu modtager Stefan Gartenmann bolden på kanten af Brøndby–feltet. Han snyder Nicolai Vallys med en sparkefinte, men dernæst blokeres afslutningen.

Det næste angreb fører til et indlæg fra Paulinho. Det glider akkurat udenfor Oliver Sørensens rækkevidde på bagstolpen.