Home Rejse og Ferie Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 9.595,- inkl. fly +...

Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 9.595,- inkl. fly + all inclusive

mauritius:-7-naetter-pa-5*-strandresort-fra-kun-9595,-inkl.-fly-+-all-inclusive

Så er det blevet tid til lidt af en drømme(pakke)rejse. Rejsepilen peger nemlig mod Det Indiske Ocean og mageløse Mauritius! Som rejsemål tilbyder Mauritius en forførende ø-cocktail af eksotiske bounty-strande, fortryllende natur – inde på landet såvel som under vandet – og et varmt, tropisk klima med en bagende sol. Det er med andre ord fuldt forståeligt, at Mauritius topper rigtig manges bucketlist. Destinationen er dog ikke det eneste ved denne rejse, der er plukket fra allerøverste hylde. Det samme er resortet. Denne rejse til Mauritius bliver nemlig tilbragt på et familievenligt og anmelderrost femstjernet luksusresort direkte ved stranden. Med all inclusive! Og som prikken over i’et flyver du endda med Emirates tur/retur. Der er således ingen smalle steder – kun luksus fra ende til anden!

All inclusive-pakkerejse til Mauritius

Som du nok allerede kunne fornemme i introteksten, er denne rejse en virkelig velsammensat pakkerejse.

Tilbuddet inkluderer et ophold på det femstjernede Radisson Blu Azuri Resort & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022), der er en perfekt resort-oase til par såvel som familier.

Resortet ligger på Mauritius’ nordøstlige kyst – direkte på stranden. I denne sammenhæng kan du i øvrigt glæde dig over, at Mauritius er omgivet af verdens tredjestørste koralrev. Og med en beliggenhed lige ved stranden har du derfor ideelle muligheder for at gå på opdagelse i korallernes fascinerende verden under vandet.

Selv med drømmestrande lige uden for døren skal du naturligvis ikke snydes for et superlækkert poolområde – i hvert fald ikke på dette Radisson Blu-resort. Resortet har nemlig hele tre flotte pools – heriblandt en til børn og en med udsigt over stranden. Og skulle der være dage, hvor du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, så tilbyder resortets wellnessafdeling både hammam, sauna og en række forskellige spabehandlinger.

Værelserne på resortet er rummelige og nydeligt indrettet i lyse nuancer. Tilbuddet indeholder som udgangspunkt et ophold i et Premium Garden View Room med balkon eller terrasse. Herudover er der naturligvis også gratis wi-fi og te- og kaffefaciliteter.

Og nu til noget meget væsentligt. Til rejsens pris får man egentlig normalt “kun” halvpension. Men lige nu tilbyder Emirates Holidays en gratis opgradering til all inclusive. Og den slags siger man jo ikke nej tak til! Radisson Blu Azuri har i øvrigt tre forskellige restauranter og barer, der serverer alt fra lokal mad til middelhavshavsretter og internationale retter. I øvrigt har voksne også mulighed for at spise på nabohotellets restaurant.

Priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Emirates Holidays. Hos dem har du altid mulighed for at skræddersy din luksusrejse til Mauritius, som du vil.

Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. For at give en idé om prisniveauet kommer Emirates Holidays altid med konkrete priseksempler. Og for denne rejse ser de således ud:

  • Maj – 7 nætter, 2 voksne og 2 børn – 9.595 kr. pr. person
  • Maj – 7 nætter, 2 voksne – kr. 12.895 pr. person
  • Juli – 7 nætter, 2 voksne og 2 børn – kr. 12.195 pr. person
  • Juli – 7 nætter, 2 voksne – kr. 15.695 pr. person
  • Oktober (uge 42) – 7 nætter, 2 voksne og 2 børn – kr. 12.795 pr. person
  • Oktober – 7 nætter, 2 voksne – kr. 15.295 pr. person

Alle priserne er inklusive Emirates-fly tur/retur, bagage, 7 nætter på Radisson Blu Azuri Resort & Spa og gratis opgradering til all inclusive.

Og nu vi er ved booking, så kan du selvfølgelig booke rejsen online. Men faktisk er de også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

OBS: Tilbuddet skal bookes senest fredag den 31. marts!

Video og billeder fra Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Pas, visum og corona

Mauritius er visumfrit i 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Bemærk dog, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

Ift. corona ophævede Mauritius alle Covid-19-relaterede indrejseregler fra den 1. juli 2022.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på mauritiusnow.com og de britiske myndigheder (de er ofte bedre end de danske myndigheder til at opdatere deres corona-info).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here