Home Rejse og Ferie Sol i Grækenland: 1 uge i Parga med hotel, fly og halvpension...

Sol i Grækenland: 1 uge i Parga med hotel, fly og halvpension fra 5.699 kr.

sol-i-graekenland:-1-uge-i-parga-med-hotel,-fly-og-halvpension-fra-5699-kr.

I dag har jeg fundet et godt tilbud til dig, der går og drømmer om en luksusferie med sol, strand og lækre temperaturer. Turen går nemlig til byen Parga – en lille græsk perle ved det Ioniske Hav. Du kan sidde længe ved havnepromenaden og nyde lækre græske specialiteter, og længere oppe i de små gader ligger butikker, tavernaer og hyggelige barer. Ønsker du at se områderne omkring Parga, er du også godt dækket ind. Tag f.eks. på endagstur med øhop, slap af på fantastiske strande, besøg Klosterbjergene i Meteora eller tag færgen til Korfu. ☀🇬🇷

Pakkerejse til Parga

Så har jeg fundet en perfekt pakkerejse til dig, der elsker Grækenland – du skal nemlig til Parga, hvor der venter dig skønne strande og lækre temperaturer.

Du kommer til at bo på det lækre 5* Lichnos Beach Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i rolige omgivelser og helt ned til stranden i en lille by ca. 4 km uden for Parga. Her finder du en smuk strand med en fantastisk udsigt ud over havets krystalklare vand. En rigtig god mulighed for at komme helt ned i gear i din egen lille oase.

På hotellet kan du bl.a. slappe af ved det flotte pool-område, hvor du også kan nyde drinks og snacks på hotellets liggestole. Hotellet er nyligt renoveret og værelserne er udstyret med både wi-fi, TV, aircondition og terrasse/balkon med havudsigt. På hotellets restaurant har du også mulighed for at spise dine måltider til den smukke udsigt.

Selvom hotellet som sagt ligger i udkanten af Parga, er du stadig kort afstand fra byens charmerende havnepromenade, der bugner med restauranter og barer.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på suncharter.dk. Du kan booke rejsen på udvalgte datoer fra midten af maj og helt frem til starten af oktober. Afrejsen foregår fra Aalborg.

Du kan også bestille rejsen med afgang fra Billund via primotours.dk.

SE PAKKEREJSE FRA BILLUND HER

Priserne afhænger naturligvis af, hvornår du vil rejse. De billigste afgange i maj koster helt ned til 5.699 kr. pr. person ved en rejse for to. Vær opmærksom på at højsommermånederne er væsentligt dyrere med priser op til 10.499 kr. pr. person for det samme tilbud. Priserne falder dog igen en del i slutningen af sommeren.

Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, hotel og halvpension.

Tilbuddet inkluderer

  • Fly fra Aalborg til Parga (Preveza Airport) tur/retur
  • 1 stk. håndbagage på 5 kg
  • 7 overnatninger på 5* Lichnos Beach Hotel
  • Ophold i dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad og aftensmad på hotellets restaurant (halvpension)
  • Adgang til hotellets pool-område med liggestole og parasoller
  • Gratis Wi-Fi på værelset

Billeder fra hotellet

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here